חומש

חומש

חומש.. היה ממש כיף חבל שרק אני צופיה ועוד אחד שהיה בשת חברון היו שם... מפגין נגד הפקרתו של פולארד דיבר איתי קצת והוא רוצה לשלב כוחות.. בעיקר באיזור רעננה... סבא שלו או אבא שלו היה בביתר.. אני ידבר איתו ויגיד לכם.. קיצור הפסדתם היה ממש טוב ותנסו ליראות אותי בחדשות או בעיתונים..

Atex445

New member
לא מראים דברים כאלו בחדשות...

אבל אם מישה רוצה לראות כתבה של "ערוץ 7" http://www.inn.co.il/TV/?act=one&id=2257 (לא ראיתי אף אחד אם חולצת בית"ר)

בישי89

New member
דווקא ברעננה?

אני אישית חושבת שפולארד טיפש והוא היה יכול לצאת מזמן אם הוא היה סותם את הפה שלו..... כך שאני לא אפגין על הפקרתו ואני גם לא חושבת שיש משהו שמדינת ישראל יכולה לעשות בעיניין, פולארד פגע בגאווה של אמריקה (לא רק בכך שהעביר לנו מידע אלא בעיקר בגלל שהתרבר על כך), ואין דבר יותר חשוב לאמריקה מאשר הגאווה. מבחינתם עצם זה שהם משאירים את פולארד בחיים זה חסד ענק למענינו. ובכלל, פולארד ידע טוב מאוד למה הוא נכנס, וממשלת ישראל דאגה להבהיר לו שהוא אינו מרגל מטעם המדינה ושאם הוא נתפס מדינת ישראל תתנער מכל אחריות לגביו.

מה??

הממשלות מפקירות אותו!!! אולי הוא לא היה מרגל אז זה סיבה לא לנסות משהו? את חנן טלנבאון הנרקומן שיחרוו!! למה את פולארד לא? מה הוא עשה ??? וכן דווקה ברעננה

בישי89

New member
אתה לא צריכה לתקוף....

זכותי לדעה שלי... היו כמה ניסיונות של הממשלה לשחרר אותו, כל מיני דיבורים עם אמריקה. כל פעם פולארד פתח את הפה הגדול שלו ואמריקה נאטמה לחלוטין ולא הייתה מוכנה לדון על זה יותר. ישראל לא צריכה לסכן את היחסים הדיפלומטיים שלה עם אמריקה רק בגלל פולארד. ועם כל הכבוד לו לתרומתו למדינה, הוא גם עשה הרבה נזק (לנו וגם למצב של היהודים באמריקה). ישראל לא שלחה אותו ואין לה שום מחוייבות כלפיו ועם זאת היא עשתה כמה מאמצים בשבילו. הסיבה היחידה שפולארד עדיין כלוא זה באשמתו בלבד.

אני ממש מתנגדת לדבריך...

א. עצם זה שהוא יהודי מגיע לו שיתיחסו אליו... קצת לא הרבה.... ב. אני עוד לא נתקלתי באדם ב-10 שנים האחרונות שיש בכלא כ"כ הרבה זמן לפחות לא בעניין ריגול והעברת מידע ג. מדינת ישראל בשנים האחרונות מתייחסת אך ורק למה שהיא רוצה ומתאים לה ולכן ישנם מקרים שלא פותרים אותם כי זה לא מתאים להם ולא נוח להם... ופולארד זה אחד המקרים האלה! ד. הטענה על שמירת היחסים מרגיזה אותי!! היא נראית לי כ"כ רדודה!

JaboGirl

New member
את רדודה אם הטענה הזאת לא נחשבת בעיניך.

כמה זמן לדעתך נתקיים בעולם בלי תמיכת ארה"ב?

לא!

אנחנו עם הנצח לא האמריקאים אנחנו אלו שעברנו את פרעה ואת רומא ואת האמפריה העותמנית ועוד אפריות למניהם שהיום בכלל לא קיימות... יש נקודה שאין מה להתווכח עליה: אנחנו עם הנצח אנחנו העם של הקב"ה לא של גורג בוש!!! וכן, גם אם ארה"ב לא יתמכו בנו אנחנו נשרוד!!! אנחנו עברנו דרך ארוכה וקשה בלי ארה"ב ובלי אף מעצמה או אמפריה אחרת אלא רק בסיועו של הקב"ה! בלעדיו את כבר ממזמן לא היית אם בכלל... וכנ"ל כל דבר אחר שקיים!

JaboGirl

New member
אני חושבת שעל פי כל הדעות..

את לא יכולה לסמוך רק על אלוהים וללכת בעיניים עצומות. שרדנו הרבה שנים, נכון. אבל עברנו גלות, שמד ושואה.. ולי לא מתחשק לצאת לגלות שלישית.

JaboGirl

New member
../images/Emo45.gif מחזקת ומוסיפה

לדעתי הסיבה שדעת הקהל מעולם לא השתגעה אחרי הנושא הזה, היא שהרבה מאוד מהציבור רואה בפולארד דווקא כרודף בצע. אין יותר מדי סיבות מהותיות לכך שפולארד עדיין בכלא. קונדוליסה רייס אמרה לא מזמן שאם פולארד היה יושב בשקט, הוא היה אדם חופשי כבר 5 שנים. ככל שפולארד ינסה לעשות יותר רעש לעתים תכופות, כך פחותים הסיכויים שארה"ב תסכים לשחררו.

אתה שילי בטוחח!=]

אהבתי ת'תגובהה אבל מה אתה לא שמןן??? כל הזמן אוכל...חחח;) מתה עליך כפרהה...שמחה שנהנית בחומש!כל הכבוד!!! ישר כוח-עלה והצליח!

סבבה אין בעיה..

אם אני שלך זה טוב.. אני לא כזההה שמן.. תישאלי את את מי שאת רוצה.. שמן אני לא כלכך.. גם אני עליך!!! ופעם הבאה אני מקווה ליראות עוד כמה אנשים שהיו בביתר או שעדיין לא כמו חזי..

כנס נשמה שילי!!=]

קודם כל אתה לא שמן מאמי!אתה מאוד שמן!חחח סתאםם=] בקיצור רציתי להגיד לך ש... א אנ אני אני ח אני חו אני חול אני חולה אני חולה ע אני חולה על אני חולה עלי אני חולה עליך! אני חולה עלי אני חולה על אני חולה ע אני חולה אני חול אני חו אני ח אני אנ א אני רוצה להגיד כמה מילים על מיכאל!... קודם כל כשהייתי במשבר הוא בא וניחם אותי ועזר לי להתמודד עם הבעיות!תודה לך נשמה שילי!!!3> בקיצור "מיכאל אתה יפה כמו מלאך..." חחחחח כפרה עליך מתה עליך מאמי! יאללה הייתי פה-חזרתי לפורום-אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי...

ניכנסתי..

טוב נו אז אני שמן ואני שוקל 45 קילו טוב?!?! ואני לא חןלה אני ממממממממממממממממממממממתתתתת עלייייייייך נשמה שיילי!!! אנ יודע שאני יפה.. תודה כפרעליך!!! תמיד פה בישבילך.. לכל דבר! תחזרי שוב פעם..

למעלה