חומר מקורי

shoz22

New member
חומר מקורי

פעם פעם בשנת 2000 הייתה להקה שנראה "ה ד ג נ ח ש". היה להם כלי נפישה סוחפים, בס עם עוצמה, גיטרות מקפיצות קלידים, ודיי גיי ברמה וכמובן מילים ושירה מדליקים ובעלי הומור. היום ישנה להקה חדשה באותו השם "הדג נחש" אבל עם מוסיקה שונה לגמרי. הם מנגנים סגנון של מה שהולך ברדיו, מוסיקה מסחרית, אין כלי נשיפה, כל השיר אותו דבר... מילים מתבכיינות. על הפנים. חבל הדג נחש, המכונה של הגרוב לדעתי בין ה-3 דיסקים הטובים ביותר בארץ.

FunkyGiraffe

New member
הגזמת בחור...

רואים שהורדת את האלבום/קנית צרוב, השם הוא בכלל חומר מקומי. דבר שני, זה שהקו המוסיקלי השתנה לא אומר שהם השתנו, לא מתבכיין ולא נעליים. מחאתי. יש באבוע נשיפה! הלהקה תיגברה את עצמה בחצוצרן [מתן גוב ארי] הסקסופוניסט הראשון [ירון מוהר], סקסופוניסט וחלילן [שלומי אלון] וטרומבוניסט [יאיר סלוצקי]. מה בדיוק מסחרי בשירים? המכונה של הגרוב הוא באמת אחד מ3 הדיסקים בארץ. PEACE OVER, מקווה שתבין שטעית.

shanyz1

New member
shz22 היקר. יש לי תיקון קטן בשבילך.

כל מה שתיארת בהתחלה - כלי נשיפה סוחפים, בס עם עוצמה, גיטרות מקפיצות קלידים, ודי ג'יי ברמה, ומילים ושירה מדליקים ובעלי הומור. באמת היה פעם פעם בשנת 2000. והוא לא נפסק. עדיין יש כלי נשיפה סוחפים,בס עם עוצמה וכו'. השירים הם בכלל לא אותו הדבר.והמילים-מתבכיינות?! אני לא חושבת. איך אתה מסוגל בכלל לתת ביקורת על דיסק,שאפילו אתה לא יודע איך קוראים לו? איך אתה יכול לאהוב כל כך את הדיסק הראשון,ואז לשנוא את הדיסק השלישי?

חן j

New member
אני גם לא מסכימה!

כמו שאמרו קודם,יש עדיין כלי נשיפה, בס הכל וברמה גבוה ואיכותית... ועל איזה מילים מתבכיינות? השירים חזקים,ועדיין עם מסרים!

לא מדוייק.../images/Emo19.gif

המוזיקה שהם עושים עכשיו בהחלט שונה ממה שהם עשו במכונה של הגרוב. גם לזוז הוא סגנון שונה. כל דיסק שונה מהאחר וזה מה שיפה. גם אני לא אהבתי את חומר מקומי בשמיעה ראשונה אבל אחרי כמה זמן מגלים שזה דיסק נהדר. זה שהם מצליחים עכשיו הרבה יותר ממה שהם הצילחו בתחילת דרכם זה דבר הגיוני וברור. אחרי הרבה שנות פעילות מגיע להם להיות איפה שהם נמצאים.

למעלה