חומר לעבודה

איתי 241

New member
חומר לעבודה

שלום רב, אני סטודנט למדעי הרוח והחברה, ואני כותב עבודת סמינר על הנטייה ההומוסקסואלית בחברה הדתית. אני בוחן את היחס של החברה הדתית (רבנים, אנשי דת, ואחרים מתוך החברה הדתית) לגבי הנטייה הנ"ל. המטרה שלי לבדוק אם יש כאלה שדוחים ופוסלים את הנטייה, ומאידך אם יש כאלה שמקבלים אותה - כאשר שני הקטבים הם מתוך החברה הדתית. מצאתי לא מעט דעות ופרשניות על כאלה שפוסלים את הנטייה. האם מישהו מכיר/יודע על חומרים שמוצגים בהם תפיסות ועמדות של אנשים דתיים שמפגינים דווקא סובלנות או מתירנות כלפי הנטייה, או מקבלים אותה (במובן מסוים)? אשמח להצעות בנושא - יכול להיות מאמרים אקדמים, מקצועיים, מחקריים, ספרים, וכו'. תודה רבה.

מציע וממליץ לך לפנות לארגון הו"ד

/tapuzforum/images/Emo13.gifהו"ד - הומואים דתיים, שבראשו עומד הרב רון יוסף, שהוא עצמו גם רב אורתודוקסי וגם הומו מוצהר. חפש בגוגל הו"ד ותגגיע לאתר שלבם. בהצלחה.

yr4u

New member
צור קשר

איתי שלום, אתה מוזמן ליצור איתי קשר בנייד 050-9098699 תודה וכל טוב, רון והאתר , לצערנו, שוב הופל ע"י בני בליעל העניין בטיפול

כל הכבוד רון היקר

/tapuzforum/images/Emo24.gifואל תדאג נשמה קום יקום האתר על אפם וחמתם של אותם בני בליעל. אנחנו ננצח אותם בקדושה ובשם ה` נעשה ונצליח

למעלה