חומר למחשבה...

southern psyco

New member
חומר למחשבה...

אני בטוח שהנושא הזה כבר עלה בעבר אבל בכל זאת... הנושא הוא כמובן הציבור הרחב שכביכול לא מתעניין בפוליטיקה... עכשיו...חשבתם פעם למה הוא לא מתעניין? יש כמה וכמה פתרונות אבל זה לא פוטר את העובדה שכאשר ילד צעיר בא ומסתכל על פוליטיקאים מדברים הוא רק מבין ג'יבריש ואין לו מושג מה לעזאזל הם רוצים אחד מהשני... עכשיו אם היינו מעבירים את אותם הפוליטיקאים ברנטגן למילים גבוהות היינו רואים שכל מה שהם עשו בזמן היקר מפז לרשת הטלוויזיונית היינו רואים שהדיון הוא על מילים יפות ולא על הפוליטיקה עצמה... מה אני מנסה לומר בכל הבלגן שלי? בפורום שלכם כל היום כותבים וטוחנים וכתובים וטוחנים..אבל בעצם בכל אחד מההודעות שלכם יכולתי לסכם אותם בלא יותר משתיים שלוש מילים...אז בפעם הבאה שאתם כותבים משהו בפורום תנו את הדעת לכך שישנם אנשים שיביטו על הפורום וייותרו על פוליטיקה..וכל זה בגלל שטות כדי שתרגישו טוב עם עצמכם כי שמתם איזו מילה שאפילו במילון היא לא נמצאת...מקווה שתקחו לצומת לבכם ותבינו שיש גם בני אדם מאחורי כל הדעות הללו.... יום טוב לכולם!

croovy

New member
אני ממש לא מסכים

להודעות כאן יש הרבה תוכן. ואני בעד שימוש בביטויים גבוהים. אתה מכניס כאן שני דברים שלא קשורים. 1. משתמשים במילים גבוהות, ואז לא מבינים אותנו. אני, כאמור, בעד שימוש בשפה יפה בפורום וכאלה, ומי שלא מבין יכול לפתוח מילון או לשאול. למשל לפני כמה ימים מישהו שאל כאן מה זה REBEL. ענו לו ולא עשו שום סיפור. 2. אתה אומר שכותבים את ההודעות רק בשביל מילים יפות, ואין בהן תוכן. אני ממש לא מסכים איתך. המילים היפות הן לקישוט. כותבים כאן כדי לענות, להאיר ולהעיר. מה שאני כן מתנגד - זה חרבוש. לכתוב משפטים שלמים במקום שורה. אם מסבירים, זה בסדר. אבל לחזור על אותו דבר במילים אחרות זה לא טוב, כי אז זה באמת סתם בשביל להאריך. זאת הסיבה העיקרית שאני לא סובל את שיעורי ספרות...

croovy

New member
אני לא מדבר על שימוש במילים יפות

אני מדבר על זה שאנשים חוזרים על מה שהם אומרים במילים אחרות, באותה הודעה. זה פחות קורה כאן. זה קורה יותר בחיבורים לשיעור ספרות ובספרים על "משמעות החיים" שבסופו של דבר לא אומרים לך כלום. וגם בנאומים של דוד לוי ודומיו. בעיקר דוד לוי.

Wedwil

New member
כמו שאמר חבר יקר

תחסוך במילים אבל לא באותיות

למעלה