חומר למחשבה

חומר למחשבה

אם הייתם יכולים לכתוב פרק או לביים פרק מה היה קורה בו
איזה פרק זה היה

zoeid

New member
אחלה רעיון!

את האמת, שאני די מרוצה מהעניינים שם ואני לא מספיק יצרתית כדי לחשוב איך היה נראה הפרק, אבל אני מניחה שבפרק הזה, הייתי רוצה שכל השחקנים יופיעו, ממש כולם. אולי איזה אירוע גדול. כן, אירוע גדול. אולי יומהלדת למישהו, או חג. וחוגגים אותו, ארוחה, או משהו אחר. פעם ראשונה כל השחקנים יחד, ולאו דווקא יחד, היה יכול להיות נחמד שמראים כמה קבוצות של חוגגים אולי כולם ביחד, ודניאלה והחבר שלה והשותפה, לבד. אולי קבוצה אחרת לבד, למשל, שירה אדי והבן. אבל לא משהו בודד, פשוט כי לא היה נעים להכניס יחד לארוחה את אדי ואת יואל ביחד, למרות שהם עברו את זה כבר. פרק כבד, מאלה שקשה לעבור הלאה ישר, וקשה לתאר במילים. פרק שיזיז לך. גם קצת הזוי, כמו הפרק האחרון של שבתות וחגים. וכבד לאו דווקא אומר עצוב, פרק קשה עם סוף טוב, או סוף לא ברור. אבל לא סוף עצוב ומר שישאיר לך טעם רע.

טוב אחרי מחשבה הגעתי לפרק ../images/Emo70.gif

אז ככה אני הייתי רוצה לעשות פרק על יום מיוחד ,לא יודעת איזה יום , אבל זה יום שבסופו של היום איכשהו כולם נפגשים .. בכל אופן הפרק היה נראה קצת מבולגן אבל הגיוני . הרעיון הוא לעקוב אחרי כל דמות ודמות עד נק' מפגש מסויימת. האירועים של כל דמות ודמות לא חייבות להשתלב .כאילו זה לא בהכרח שאם אני מראה את רפי בשלב מסויים יואל יתקשר אליו או יבוא אליו ואז הסיפור שלהם יהיה אחד . אבל בסופו של הסיפור כל הדמיות יגיעו לאותו מקום ויתמודדו עם אותו דבר אבל כל אחד יתמודד עם זה שונה עקב היום שעבר עליו . זה יהיה פרק שיהיה בו הכל - מתחים ,רומנטיקה ,עצב ,שמחה .. זהו .

qt1

New member
אם היינו שמים את כולם בסיני../images/Emo72.gif

את כו-לם
כמו שהם היום , ולא מחזירים אותם אחורה בזמן, אפילו את אפי מהארוויזיון אני בטוחה שהפרק לא היה בכלל משעמם ,הדברים הכי אוטנטיים הם הדברים האלה של הדרך לשם , של מה שקורה שם , של השיחות , יש את הילדים החמודים שכולם אוהבים , מכיוון שאני מחליטה מה יהיה , אז יעל כן היתה שם ויואל היה מבסוט חבל"ז
וגם היא כמובן... יעל ורפי כמובן היו ביחד... אלה ואלון גם היו ביחד, אני רואה הרמוניה בין כולם , מדי פעם עקיצות כמו בכל משפחה פולניה אבל שום דבר חריג, חגית היתה באה לביקור חטוף עם דורון ומרים , דבר שאותי היה מאוד משמח, איפושהו היא מאוד מאוד חסרה לי למרות שחלקכם טען בזמנו שהתפקיד שלה היה די אפור או חסר תועלת בסדרה. לא הייתי מוותרת גם על תומר וגם על מוקי, אני הייתי מקווה שהוא היה מופיע עם חברה וגם לראות אותו מאושר , בקיצור שם מול הים בסיני , עם שירים בכייף את כולם מאושרים לא באופוריה, אבל ככה, ככה אני אוהבת אותם וככה אני הייתי רוצה לזכור אותם ולהפרד מהם. למרות שהם תמיד יהיו איתי כי אני אקנה את הקלטות של הסדרה כשיפיצו אותן. סלאמת ושב"ש לכולם

qt1

New member
מורי את שאלת מה היה קורה...

ואז כל דמות היתה מתיישבת מול המצלמה והיתה מתארת את עצמה בעוד 10 שנים , איפה היא תהיה והיינו ממש רואים אותה שם, אם זו שירה ואם זה אדי ואם זה עומר אפילו, ממש כך... יואל רפי כולם. היינו רואים את דניאלה מבוגרת ב 10 שנים מספרת על העיסוק שלה, על הבן זוג שלה , אולי על הילד/ים שלה , על הארץ שהיא תגור בה , על הכל. איך זה היה נראה אני צריכה לחשוב קצת , לא ורוד זה בטוח כי החיים לא ורודים וזה לא סרט ורוד ולא היה אף פעם , אני מוכנה לנסות , אשמח אם אתם תנסו, אם בא לכם כמובן, אם לא , אני אחזור עם נסיון משלי. לדעתי זה כביר, אפשר גם בעוד 20 שנה נראה כבר

למעלה