חומר למחשבה

RobinhooDw

New member
חומר למחשבה

שמתם לב שליאנה סופר, היא חברה נכבדה מ"חברי הקהילה"? תמונתה מופיעה בגאווה בדף הקישור לפורום.

b e ll

New member
ללא מילים

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=29959618 הציצו בקישור הזה!

spidergirl

New member
אני כבר נכנסתי בה

גם בפורום adhd. אם אתם יוצאים לעוד סיבוב, תקראו לי. אני מבקשת לשים לב לתגובות של אנשי פורום adhd להפנים ולישם.

shuky63

New member
הסבר טכני לתופעה המוזרה

במדור מחברי הפורום יש שתי אפשרויות: 1.מנהל הפורום קובע כרטיס משתמש שיוצג במדור בתנאי שהכרטיס כולל תמונה. 2.אם לא נקבע כרטיס מסוים המערכת בוחרת באקראי כרטיס משתמש שכתב אי פעם בפורום וכרטיסו כולל תמונה ומציגה אותו במדור ל24 שעות.אם ליאנה הנ"ל היא המשתמשת היחידה בפורום שכרטיסה כולל תמונה היא תופיע באופן קבוע במדור מחברי הפורום. כך בנו את זה בתפוז ואין שליטה על זה.אבל אני אנסה לחשוב על דרך לעקוף את זה כי גם לי לא מסתדר שמי שנכנס לפורום רואה את ליאנה סופר כחבר מיצג של הפורום.היא בהחלט לא.

shuky63

New member
לפי שעה פתרתי את הבעיה בכך ששמתי

את הכרטיס שלי שם.כל אחד מהכותבים הקבועים בפורום שרוצה להצטרף לסבב במדור מוזמן לצרף תמונה ולהודיע לי במסר אישי

R O N Y1

New member
זה בסדר שהתמונה של אותה שרמוטה

מופיעה בפורום ככה כולם ידעו שזאת רמאית ויזהו אותה ויכירו אותה לא רק בישמה אלא גם במראה (הלא מעודן משהו)שלה!!! זאת למיקרה שנישכח איך קוראים לה ופשוט אם נזהה אותה ברחוב נצחק לה בפרצוף (אני לא מדבר על יריקות)!!! אני לא מבין איך מרשים לאותה שרלילה להיכנס לכל פורום ולרשום שהפיתרון לבעיה זה "היפנוזה והימופטיה" ללא קשר לסוג הבעיה. שוקי לפי דעתי תחזיר את התמונה שלה ותרשום למטה "שרלטנית זהירות" הייתי אומר מילים יותר חריפות אבל .... הגיע הזמן שנתריע בזמן על כל מניאק שמנסה לנצל אותנו, ולהעיף אותו מהפורום מספיק ניצלו אותנו די RONY

RobinhooDw

New member
חופש ביטוי...

מדינה דמוקרטית לא? זכותה לפרסם את עצמה...

gali90

New member
רוניל'ה-עוד לא התבגרת??

תקרא שוב את מה שכתבת ותודה שזה מתאים לילדים בכיתה ו'... - די!!!!! בכל מקרה, אשמח לראות אותך היום בערב!!!! ביי

R O N Y1

New member
יש משהו בזה אבל...

זאת הרמה של אותה שרלטנית זה מתאים לה ,יודעת מה נידמה לי שזה גם גבוהה מידי בשבילה .לא צריך לתת לה כבוד!! את צודקת לפעמים אני מגזים אבל ככה זה שמחטים פצע צריך להוציא את המוגלה נ.ב בכיתה 'ו הייתי יותר רציני לא הייתי כותב דבר כזה (תקופת התמימות) RONY

למעלה