חומר למחשבה
ס סיטרא New member 27/8/03 #3 מה שמזכיר לי סטיקר ישן נושן שראיתי באיזה בית מרזח - יוחזר המנדט הבריטי לאלתר! שיוחזר כבר ונחדש ימינו כקדם.
מה שמזכיר לי סטיקר ישן נושן שראיתי באיזה בית מרזח - יוחזר המנדט הבריטי לאלתר! שיוחזר כבר ונחדש ימינו כקדם.
ל לֵייזֶר פֶּלֶס New member 27/8/03 #8 געגועים לסטארדאסט... לכוך האפל, לעשן הסמיך, לתור לשירותים, לבקבוקי גולדסטאר גדולים ב-10 ש"ח. נועם, מתי פותחים שם טיש?
געגועים לסטארדאסט... לכוך האפל, לעשן הסמיך, לתור לשירותים, לבקבוקי גולדסטאר גדולים ב-10 ש"ח. נועם, מתי פותחים שם טיש?
ס סיטרא New member 27/8/03 #9 המחיר עלה, ובקבוק גולדסטאר עולה 13 שקלים, אם אני לא טועה. אבל אין. אין. זהו בית המרזח הטוב ביותר שיש לנו - הירושלמים.
המחיר עלה, ובקבוק גולדסטאר עולה 13 שקלים, אם אני לא טועה. אבל אין. אין. זהו בית המרזח הטוב ביותר שיש לנו - הירושלמים.
ד דער_רוסישער New member 27/8/03 #10 הלו, הלו! אל תפתח את הפה לשטן לפני שפתחתי את ה*** לך! רק 12! אם יש מצב לטיש - אז רק לטישון ורק בחוץ. וזה כבר לא זה. אבל מצטרף לכל מגלגלי העינים והקוראים "הו, סטארדאסט!".
הלו, הלו! אל תפתח את הפה לשטן לפני שפתחתי את ה*** לך! רק 12! אם יש מצב לטיש - אז רק לטישון ורק בחוץ. וזה כבר לא זה. אבל מצטרף לכל מגלגלי העינים והקוראים "הו, סטארדאסט!".