חומר למחשבה...

guitar rock

New member
חומר למחשבה...

לא מזמן הייתי במחנה קיץ(סיוט נורא והיום שקוראים לו בשם יפה רק כדי לכסות על הגהינום שאתה עובר... לדעתי הם משביעים את כל מי שהיה להגיד שזה כיף אחרת תקרה לו "תאונה" שתיקח ממנו את חייו... אבל זו רק דעתי...) בכל מקרה היה לנו שם מעין תרגיל שעורר את מחשבתי: 1.עם מי הייתה רוצה לבלות במשך שבועיים בחו"ל למשל ? (אני עניתי שאחת מחברותיי הטובות...) 2.את מי היית רוצה לפגוש לכוס קפה למשל בשביל לדבר? (אני עניתי או מישהו מ"הקורז" או אלאניס מוריסט או מישל בראנץ'...) 3.את מי היית רוצה לפגוש ברחוב ולהגיד לו משפט אחד...אבל המשפט הזה צריך להיות משפט שיגרום לו לרצות להכיר אותכם. (אני |אחרי הרהורים רבים| עניתי שאני ירצה לפגוש ברחוב את אחד מהאנשים שמוזכרים בשאלה הקודמת והייתי אומרת להם שהם שינו את חיי ליותר טובים) ומה את הייתם עונים?

AMIR HOREV

New member
אני הייתי עונה...

1. עם אנדראה. 2. עם ג'ים. 3. עם שרון... והייתי אומר לה "שרון. כשאת מנגנת בכינור יש לי מין רעד כזה בלב שלוקח אותי לעולם אחר, עולם החלומות....

AndreaCorr ©

New member
אמממ

1.עם מי היית רוצה לבלות במשך שבועיים בחו"ל למשל? עם חברים קרובים.. וכמובן שלא הייתי מתנגדת עם הקורס!
2.את מי היית רוצה לפגוש לכוס קפה למשל בשביל לדבר? אנדראה!!!
3.את מי היית רוצה לפגוש ברחוב ולהגיד לו משפט אחד...אבל המשפט הזה צריך להיות משפט שיגרום לו לרצות להכיר אותכם? ושוב..אנדראה.

למעלה