חומר למחשבה......

mastermaind

New member
חומר למחשבה......

לא הייתם רוצים שתהי תוכנית מוזיקה שבועית... שמראה קליפים (כמובן של שירי מאטל למיניהם). הצעה- אם כל אחד שרואה את ההודעה הזו, ישלח 2 אימיילים(בשמות שונים) לכל הערוצים. בדרישה שיתחילו לשדר תוכנית. ונראה שיש ביקוש לסוג המוזיקה הזו. ---אז אני בטוח שאחד מהערוצים ישים לב....

בטח!

אבל יש כמה בעיות. ניסיתי לשלוח אי מיילים ומכתבים למיניהן אבל התוכניות והערוצים טוענים שהמוזיקה הנ"ל היא לא מה שמביא רווטינג, אלא כל הטראנסים דאנסים ופופים חסרי תוכלת, מנגינה או קול טוב שישיר אותם (לא כולם! אבל תסכימו איתי שרובם הגדול). ועוד בעיה - יכול להיות שאם הרבה אנשים ישלחו מכתבים זה יעשה משהו אבל צריך הרבה אנשים וזה לא כל כך קל לעודד את כולם לעשות את זה.

nute kram

New member
כבר יש, בעיקרון...

אבל רק בעיקרון. מ-11 בלילה ב-VH1 classic וזה עד 7 בבוקר!!! (למרות שמארבע, בערך, זו רק מוזיקה גרועה של שנות השמונים
)

mastermaind

New member
אתה כבר ענית לעצמך....ועוד משהו

ענית לעצמך למה אנחנו צריכים להקים צעקה....... ועוד משהו..... אם אתה תשלח 2 אימיילים ואני והוא נשלח 2 כל אחד תכפיל את זה ב.אני יודע כמה? וככה נראה להם שיש ביקוש למוזיקה הזו בארץ..... וסתם הערה..... מישהו שמע מטאל ביפנית.....??? יש דבר כזה... זה נראה ונשמע כמו החבובות(מבלי לפגוע באף אחד)

למעלה