חומר למחשבה.

Fish in the sea

New member
חומר למחשבה.

קודם כל,מראש אני אומר שאני לא בא להעביר ביקורת,אלא רק לנסות להבין למה המצב שמייד אתאר קיים כמו שהוא קיים. אני לא מבקר קבוע בפורום הזה.מדי פעם אני קופץ לראות מה קורה פה ולאכזבתי, הרבה לא משתנה פה. פורום נירוונה זה רעיון מעולה,אבל לדעתי הפורום הזה הוא ממש מפוספס. יש כ"כ הרבה דברים שאפשר לדבר עליהם,כ"כ הרבה רעיונות לדיונים עמוקים ורציניים הקשורים לכל ההוויה סביב קורט קוביין בפרט ונירוונה בכלל. במיוחד בשנה החולפת,בא יצא האוסף החדש והדיבורים סביב הקופסא שתכיל את כל הקטעים הנדירים הולכים ומתגברים,אפשר היה לקוות למצוא פה דיבורים עניינים ורציניים בעניין. במקום זה,נראה שהנושא המרכזי בפורום הזה הוא השנאה לקורטני לאב. נו באמת,לא נמאס כבר מהקטע הזה? נכנסתי לפני שעה קלה לפורום,וקיוויתי שאולי משהו השתנה.מסתבר שהמצב רק החריף.ההודעה הראשונה שואלת מה הייתם עושים אם קורטני היתה מתה ושתי הודעות למטה שוב יש שרשור העוסק בשנאה לקורטני. ואני שואל,עד מתי? אתם לא מרגישים שאתם מפספסים פה לגמרי? שוב,אני לא בא לתקוף אף אחד באופן אישי, ואין לי שום דבר נגד אף אחד פה. אני בסה"כ תוהה למה נושאי הדיבור פה לא מתפתחים בד"כ מעבר למינימום. דווקא יש פה מספר כותבים שאת שמותיהם אני מכיר מפורומים אחרים בהם הם תורמים וכותבים יפה,אבל נראה שקצרה ידם מלהושיע פה. הדוגמה הכי טובה שאני יכול להעלות כאן היא ההתעלמות הכמעט מוחלטת מספיישל נירוונה שהיה לפני כמה חודשים ברדיו. התכנית נמתחה ל-4 שעות שלמות,ולמרות שפורסם כאן בפורום עליה,התקשיתי למצוא דיון בימים שאחריה.לחובבי נירוונה,אותה תכנית היתה פשוט חגיגה. המון חומרים נדירים,המון ביצועים מיוחדים שאף אחד פה לא שמע לפניי וכל זה בשילוב סיפורים מרתקים וגילויים מעניינים מאחורי הקלעים של הלהקה. היה אפשר לדבר שבוע רק על התכנית הזאת.ופה? כלום.נאדה. לסיכום,אני בסה"כ מנסה להבין למה אתם,בתור אנשים שמחשיבים את עצמם לאוהבי ניוורנה,מבזבזים כ"כ הרבה זמן וכ"כ הרבה מילים על דברים תפלים כמו השנאה לקורטני לאב והתעסקות בלתי פוסקת הם קורט התאבד או נרצח. די,אם יש דבר שהוא יותר גדול מהמיתוס של קורט קוביין עצמו,זאת המוסיקה שהוא יצר.ולצערי,קשה מאוד למצוא פה דיונים רציניים על המוסיקה של נירוונה. רק אומר עוד הפעם שהמטרה פה היא לא להעליב אף אחד,ולמרות שאני צופה מטר קללות (או לחלופין התעלמות מוחלטת) אני מקווה שלא כך תנהגו ותנסו להשיב בצורה עניינית על הטענות שהעליתי כאן.

lifes sucks

New member
וואלה אחי...אני חושבת שהוא צודק

באמת אנחנו צריכים לאמץ את מה שהוא אמר הפורום הזה באמת לא מיצה (רשמתי טוב?) את עצמו מספיק בהתאם לנירוונה אנחנו צריכים לפתוח יותר דיונים על דברים עיקריים ולא להתעסק בתפל. אני לא אומרת שיאללה כל אחד יתחיל לחשוב על מה צריך לפתוח דיון,אני חושבת שמספיק עם ההודעות ה"קשורות" בדרך אחרת לנירוונה...

tomgavish

New member
אולי בגלל שלותיקים נמאס לתחון את או

תם נושאים שוב ושוב? אני בתור אחד מהם, יכול להעיד שהרצנו כבר את כל הנושאים שהעלתה, ועוד הרבה אחרים, לדוגמא את נושא המות של קורט, טחנו פה עד שהחלטנו להפסיק להעלות אותו, מתוך כבוד למת, ועוד נושאים רבים ואחרים דיברנו פה עליהם, השינאה לקורטני מטרידה אותנו עכשיו בגלל צאת הדיסק החדש, וכל השטויות שהיא עושה, וזה לדעתי יותר מדאגה לפרנסיס ולווא דווקא מה שהיא עשתה לקורט, כי מה שהיה היה

made in china

New member
איש, הצדק איתך../images/Emo45.gif

זאת בעיה, כי באמת נראה לי שהנושא הזה נטחן כל כך הרבה שכבר בא לי להקיא... אבל בכל זאת, אני לא מוצאת נושאים שאפשר לפתוח עליהם שרשורים חדשים. וכל פעם מצטרפים עוד אנישם חדשים שטוחני את הנושאים האלו מחדש... אין לי מושג מה אפשר לעשות.. בזמן האחרון אנחנו לגמרי סוטים מהנושאים שקשורים ללהקה, ם תשימו לב לשירשורים האחרונים. פשוט אין על מה לדבר1 ואם נראה לכם שיש, למה שלא תפתחו הודעה חדשה?

lifes sucks

New member
אין לנו על מה לדבר בגלל

שאין נירוונה יותר ואין נושאים חדשים בסדר אז אפשר לדבר על מה שדייב או כריסט עושים אבל גם אין חדש בנושא ורוב הנושאים שאנחנו כן אמורים לדבר עליהם, כמו שטום אמר-נטחנו!

tomgavish

New member
כותבים תשם שלי תום!!!! וזה לא נכון

זאת קהילה אפשר גם להעלות נושאים אישיים לווא דווקא רק דברים שקשורים לנירוונה, קרה לך משהו מעניין היום, שאתה חושב שיעניינו אנשים אחרים? סבבה תעלה אותו

made in china

New member
נכון...

אבל תראה, אי אפשר כל הזמן לפתוח שירשורים על דברים שלא קשורים בכלל! נכון שמידי פעם באמת אפשר לסטות מהנושא, אבל אי אפשר כל הזמן לפתוח שירשורי מרלין מנסון/אקסל רוז/רד הוט צ'ילי פפרז ושאר ירקות.. נכון שהם נחמדים, אבל אולי נעשה שרשור שיהיה מיועד לדיונים בכל דבר אחר חוץ מנירוונה? נעשה שירשור
, כמו שיש בפורומים אחרים, מה נראה לכם?

Friends G i r l

New member
תשמע.....

זאת להקה שמתה! כמובן שאפשר לדבר המון על המוסיקה שלהם אבל מתישהו זה קצת נשחק... רוב הדיונים ממה שאני הבנתי כבר הועלו ולמי שותיק פה נמאס לדבר על אותו הדבר אז לפעמים חורגים פה ושם עם איזה "אוף" על להקה אחרת או נושא אחר....אז מה?! אנחנו לא בבי"ס או משהו לא צריך לפחד לומר מה שבא לך!(כל עוד זה לא יוצא ממסגרת הכללים של הפורוםכמובן...) אז השנאה לקורטני היא קצת קיצונית אבל אחרי הכל זה כייף להיאחז במשהו סתם...בכל מקרה זה לא שזה מזיק לה או משהו בכל מקרה היא כל היום בסוטול.... אז take it easy and have some fun!

למעלה