חומר למחשבה

freeman28

New member
חומר למחשבה

שלום לכולם בזמן האחרון אני עדים לתופעה מאוד מכוערת מצד הפוליטיקאים, ידוע שהפוליטיקה זה דבר מגעיל אבל בזמן האחרון הם שברו כל גבול, ואני מדבר על כל מסע הצייד נגד ראש הממשלה אריק שרון, על כל השוחד שהוא קיבל לטענתם וכו´. חברה בואו נהיה מציאותיים ב28/1 יש לנו שני אפשרויות אריק שרון או עמרם מצנע אין משהו אחר רק שניהם בלבד!!! על אריק שרון טוענים שהוא מושחת הרי ידוע שכל הפוליטיקה היא בנויה על שחיתות "שמור לי ואני אשמור לך" יד רוחצת יד. אז בואו לא ניתמם אני בטוח שגם עמרם מצנע לא צדיק גדול. הדבר עיקרי שהכי חשוב לנו לזכור אריק שרון חף מפשע עד שימצא אחרת. אני בטוח שבסוף עוד ימצא שזה בלון אחד מנופח. אבל יכול להיות שגם ימצא שהוא ידע על ההלוואה. אז נצא מתוך הנחה שהוא ידע, זה סיבה לרדת עליו כל כך חזק? הוא לא נתן תמורה לאיש הזה תמורת הכסף, אין לו עסקים בארץ, אז רק בגלל שראש הממשלה מקבל הלוואה מחבר צריך לעשות מזה עניין??? למפלגת העבודה איו מה לעשות ידוע להם שהקרב כבר הסתיים לפני שהוא התחיל לכן הם מנסים "להכות" בכול מקום. זה מפלגה של נואשים. ועכשיו נדבר על עמרם מצנע....איש צבא לשעבר ראש עיר של חיפה. ועכשיו ניכנס לעומק הדברים שאמרתי מצנע בתור איש צבא לשעבר בתור אלוף או תת אלוף אני לא בדיוק זוכר הוא סירב לשרת בלבנון, האיש הזה היה סרבן!!!! במלחמת לבנון הוא סירב להילחם שם השאיר את לוחמיו מאחור והלך לביתו. ככה מתנהג קצין בכיר במדינת ישראל. ולא רק שהוא סירב לשרת בשטחים הוא עוד כתב מכתב שביקש ששר הביטחון דאז אריק שרון יתפטר מתפקידו, לאור המחדל הזה. מלחמת לבנון. חברה בתור אחד ששירת בגולני ושירתי בלבנון הדבר הזה היה הכרחי על מנת לתת ליישובי הצפון את השקט, והביטחה לנהל אורח חיים נורמלי כמו כל אזרח במדינת ישראל. גם עכשיו אנו שיצאנו משם המצב לא מזהיר. תחשבו לכם לרגע תעצמו את העיניים לשנייה אחת ותחשבו תריצו בראש שלכם את התסריט הבאה. אילו היה עמרם מצנע ראש ממשלה, והמלחמה נגד עירק נפתחה, והעירקים תוקפים אותנו ואנו סובלים מאבדות גדולים בנפש (חס ושלום), והוא מחליט שזה לא המלחמה שלנו למרות שהותקפנו כמו בלבנון, ומחליט להשאיר אותנו מאחור, הוא עשה זאת בעבר בתור קצין בכיר למה שהוא לא יעשה את ה עכשיו??? שתחשוב כל אמא ששולחת את הילדים שלה לצבא שהאיש עומד בראשה הוא אחד ולא אחר אשר היה סרבן אשר הניח לחבריו להילחם לבד על הבית על הקיום האם זה ראש הממשלה שאנו רוצים לעצמנו? האם לזה אני ייחלנו? האם אותם אנשים אשר מתו בקרבות על מדינת ישראל היו רוצים לראות את האיש אשר הפנה להם גב עומד בראשה? אני לא חושב!!! אתם חושבים???!!! עמרם מצנע מודה שהוא יוותר על חלקים בארץ ישראל, אם הוויתורים כבר השלמנו גם אריק אמר שהוא מוכן לוויתורים השאלה היא כמה וויתורים? ואיפה.? לעמרם מצנע אין קווים אדומים וזה מסוכן לנו. לצערנו המדינה שלנו מאוד קטנה בחצי יום אנו נוסעים לאורכה ולרוחבה ככה שהיא לא גדולה ואין הרבה מה לוותר עליה, לכן שמוותרים צריך לדעת איפה וכמה לאריק יש את הגבולות לעמרם אין. עמרם מוכן לנהל משא ומתן אם האויב מספר אחד שלנו ערפת, גם בתנאים שיש טרור ופיגועים נגדנו, ברור שצריך לנהל משא ומתן להגיע לפתרונות בדרכי דיבור אבל לא אם רוצחים אנו לא ניתן להם פרס על זה שהם הורגים אותנו "הרצחתה וגם ירשתה?" עמרם מצנע הוא גם ראש עיר, ואם נשפוט על פי איך שהוא מנהל את חיפה-קרית חיים, המצב לא מזהיר התשתית לא תשתית, החינוך לא משהו בקיצור שינויים גדולים בחיפה הוא לא עשה בעצם אחד השקיעה מליוני דולרים על גם הבהיים, זה מה שהוא עשה על מנת שיראו ויראו אבל מה אם עניי העיר? חינוך? התשתיות? הרווחה? למה בהם הוא לא השקיעה את אותם מליונים? אהה... מעניין אהה. בשורה התחתונה שאנו הולכים להצביעה אנו צריכים לחשוב כמה שנים קדימה ולא מה יהיה מחר ולא לחשוב רק על מה ששלי וכול אחד והפינה שלו אנו צריכים לחשוב בגדול על המדינה כולה אנו אלו שנכתיב לעצמנו את עתידנו אנו אלו שבוחרים את מי שיובלי אותנו לעבר עתיד טוב יותר ואנשים צער לי להגיד את זה מה שנשאר לנו לעשות זה להצביע לרע במיעוטו וזה אריק שרון!!! ולען הסר ספק אני לא פעלתן של איזה תנועה או של איזו גוף פשוט אזרח מודאג ממה שקורה במדינתנו

לינק

New member
אני אומר לא להצביע לאף אחד מהם

יש עוד עשרות מפלגות ואנשים סתם נשארים עם הגדולות הללו מתוך הרגל. בהחלט אפשר לעשות מהפך

דיזקן

New member
מי מסוכן יותר

כתבת שמצנע לא משהו בתור ראש עיר. תרשה לי להוסיף שאריק שרון לא משהו בתור ראש ממשלה. כאשר מאשימים את מצנע שהוא יחזיר שטחים מבליעים פה שאלה נכבדה מאוד, האם השטחים האלה באמת מוסיפים לנו משהו או שהם למעמסה עלינו. אני מניח שמצנע יפעל כמו שהמציאות תכפה עליו שלא כמו שרון שמנסה לדחות דברים ובסופו של דבר יאלץ לעשות מה שהיה צריך לעשות קודם. אבל הבעיה הדוחקת עכשיו היא הסרחון שעולה ממערכת הבחירות של הליכוד. וכאשר יש ספקות לגבי היושר גם של בעל הבית, וזה ברור לכל מי שעיניו בראשו והאוהדים השוטים מצליפים לכל עבר פרט לעצמם אתה מתחיל לתהות מי מסוכן יותר לעם ישראל.

צריך פשוט לחשוב קדימה

אני מסכים אתך שצריך לחשוב קדימה .ולכן צריך קודם כל למצוא את השיטה שתביא לנו מנהיגים ראויים ואני לא מתכוון רק לראש הממשלה. אני מתכוון לחברי הכנסת, לשרים ולסגניהם. חייבים לחוקק חוק בחירות מקדימות לאומי שיחליף את האין שיטה הקיימת היוםן הדוחפת לכנסת מדביקי בולים ומלצרים בעלי ממון. זאת הנקודה החשובה ביותר כרגע לדעתי.

למעלה