חומר למחשבה.................................

מעיינהXD

New member
חומר למחשבה.................................

טובב... אני לפחות מקשיבה לפאראמור בגלל היצירה שלהם. מה זה מעניין אותי איך הם נראים? ואל מי כל תשומת הלב הולכת? אני לא מעריצה את פאראמור. אני מ ע ר י כ ה. יש הבדל עצום בשני הדברים האלה. כל הרעיון זה המוזיקה לא האנשים. חבל שאנשים מתעמקים יותר ביוצרים ולא ביצירה.. הרי המוזיקה המדהימה שהם מנגנים משכה את כולנו לפורום הזה כדי לדבר על זה ולשתף אחרים ברגשות... לא בשביל להתתחיל להתווכח מי חתיך, מי מכוער או מי סתם לא קשור... תעריכו את האנשים בגלל מה שהם עושים, לא בגלל מה שהם אומרים או איך שהם נראים. חומר למחשבה.........

2MayaN2

New member
קשה להתייחס רק ליצירה ../images/Emo221.gif

ולא לאנשים שעושים אותה. רוב האנשים שאוהבים להקה יתייחסו באופן טבעי גם לאנשים שמרכיבים אותה. עכשו זה לא אומר שמעניין את כולם מה הם עושים ועם מי הם יוצאים, אבל דברים שקשורים ללהקה כמו קליפים וכו' כן מעניינים. אני יכולה להגיד לך שהקטע על תשומת הלב בפארמור מאוד רגיש בגלל שהם עמדו להתפרק בדיוק בגלל הדבר הזה.

BlueBlue15

New member
צודקת בהחלט!

אך כל המעריצים כמובן מעריכים את המוזיקה שלהם הרי אם הם לא אז למה להם לשמוע את המוזיקה? כי חברי הלהקה נראים טוב? זה חסר הגיון לחלוטין. ויש מצב שחלק מחברי הלהקות\ סתם מפורסמים שאנחנו אוהבים לא ניראים טוב פשוט שמים עליהם טונננההה איפור. בבקשה אל תכעסו אבל לדעתי היילי נראית כמו כל בנאדם אחר בדיוק, נוראמלית לחלוטין פשוט האיפור ששמים לה גורם לה להיראות יותר וואוו. לדעתי היילי יותר יפה בלי הרבה איפור כמו על האלבום "All We Know is Falling"

2MayaN2

New member
אני לא חושבת שמשיהו אמר ../images/Emo221.gif

שהיא נראית מדהים ואי-אפשר לתאר או משהו כזה.. כן,היא בן אדם וכן לדעתי היא יפה. וכמובן שהמראה לא קשור למוזיקה שהם עושים, אבל זה די טבעי שכשאנשים נמצאים באור הזרקורים ידברו על הכל-מראה,חיים אישיים וכו'. ככה שלמרות שהפורום הוא על הלהקה אתם תמצאו פה מידי פעם גם דברים שלא קשורים בהכרח למוזיקה שהם עושים אלא למה שציינתי למעלה,וזה לא גורע מהערכה ללהקה ולפעילות שלה.

BlueBlue15

New member
את צודקת

כשאנשים מתפרסמים לרוב מדברים על המראה שלהם והכל... אבל זה לא משפיע על המוזיקה או המשחק או מה שזה לא יהיה :)

למעלה