חומר למחשבה

המונשרי

New member
חומר למחשבה

היה זהיר במחשבותיך, כי הן הופכות למילים. היה זהיר במילותיך, כי הן הופכות למעשים. היה זהיר במעשיך, כי הם הופכים להרגלים. היה זהיר בהרגליך, כי הם הופכים להיות האופי שלך היה זהיר באופייך, כי הוא הופך להיות הגורל שלך... עד כמה אפשר להיות זהיר במחשבות - זה לא משהו ספונטני ? עד לא מזמן הופץ ברחבי הנט- הסרט ה"סוד" - שאם נצמצם את הרעיון המרכזי שלו לכדי משפט : אנחנו במחשבותינו מושכים את השפע / המאורעות הפחות משמחים שבחיינו . מה אתם חושבים על זה ?

chenby

New member
בתור אחת

שראתה את הסוד כבר 8 פעמים ... אני מחוברת מאוד!!!! מחשבה יוצרת מציאות קיימת אהבתי מאוד את התהליך שכתבת איך מחשבה הופכת לגורל - רק הייתי משנה את "היה זהיר" - לתבחר באמונה... יום מקסים חן

המונשרי

New member
מתחברת לרעיון שלך

וזה המקום לציין שלא אני חיברתי את הטקסט ( הוא רץ ברחבי הנט ואני ציטטתי מבלי לתת קרדיט- כי המחבר אינו ידוע). יום ממוזג עד כמה שאפשר לכולנו.

shriker11

New member
חברה שלי סיפרה לי על הסרט... ואני ממש רוצה ל

לראות אותו... איפה אפשר??

chenby

New member
אפשר בטח אפשר

להכנס ל e mule אם אין אז להוריד את התוכנה... ולכתוב the secret בחיפוש - ורק לשים לב שכתוב heb_sub כלומר בתרגום עברית.... ואז יש לך אותו... את יכולה להכנס לאתר www.wnet.co.il ושם יש לך אותו גם - בחיפוש... ואם האי מיול עובד, אז הוא אוטומטית מוריד אותו לאי מיול מהאתר הזה (ככה אני רואה כל יום האלופה) אבל גם שם תבדקי שיש תרגום עברית. אגב לא סתם המפיצים הורידו אותו. הסרט בארה"ב שהוא נשלח דרך המייל, היה דורש חיוב של 4 וחצי דולר בשביל לראות את הסרט (וזה הגיוני לחלוטין) ואז מישהו גנב אותו והפיץ אותו בחינם... עכשיו סתם שאלה, סוףסוף יש פרק חדש, ולא ראיתי בחמישי, ושוב, יש ספיישל ואין פרק !!! מתחיל לעצבן אותי, בהתחלה זה היה אחת לכמה חודשים, עכשיו זה כל שני פרקים. מה יהיה?

liz00

New member
הכתובת ארוכה מדי

כנסי לאתר http://www.sirtoni.com וחפשי את הסוד יש גם את הסרט המלא.

inbary68

New member
../images/Emo45.gifמצטרפת אלייך

צר לי על "הבורות", אבל כבר שמעתי שמדברים על זה, וזה כבר כבר מתחיל להישמע כמו 'סוד' - שאם אתה לא יודע מה הוא אתה לא בעניינים, אז תודה טלטוש שעצרת את הסחף... את יודעת, "סודות" - יכולים לתפוס מקום הולך וגדל במשפחה, הממ, אגב, האם עסקו פעם בסדרה בסודות והשפעתם על התנהלות החיים ????

הסוד הוא סרט

שהסתובב ברשת די הרבה דמן ,והוא מדבר בעיקר על החיים שלנו וכמו שהמונשרי אמרה בהודעה הראשונה תמצית הרעיון שלו הוא שאנחנו אחראיים לדברים שקורים לנו אפילו ע"י המחשבות שלנו .

Y. Welis

New member
סרט לימודי של אופרה ווינפרי, שמסכם את

פילוסופיית החיים שלה. משהו מעניין, אבל לא בטוח כמה מעשי (מצד שני היו לה כמה הצלחות - 'מועדון הקריאה' ווכן גילוי ד"ר פיל) . הוא בתור ההורדות אצלי - ברגע שיגיע ואראה, אני אעלה דעה.

למעלה