חומר למחשבה..

Sn‡ƒƒ

New member
חומר למחשבה..../images/Emo62.gif

חברה שלי אמרה לי שהיא שמעה שבוע שעבר את תום [הסולן של היהודים] בצ'אט באינטרנט ואמר שהוא לא כמו הלהקות האלו כמו הדורבנים והביילנים ששרים "גולה גולה.." [השיר של הביילנים] מול קהל.. ושהוא בחיים לא היה שר את זה. הוא לא חושב שהוא קצת הגזים?!

Sn‡ƒƒ

New member
תיקון..

*ושהוא חושב שהשירים שלהם חסרי תוכן..והוא בחיים לא היה שר שירים חסרי תוכן כמוהם.

ת'אמת- שמעתי על זה כמה פעמים,

אנשים שאוהבים מאוד את היהודים אמרו לי שבאיזשהו ראיון (לא זוכרת איפה) תום "אמר" ש"הוא חושב שזה בושה שלהקות כמו הדורבנים והבליינים שרים "גולה גולה" במצב היום, והוא היה מתבייש"... כמו כן- אותם אנשים גם אמרו לי שכל זה שקר וכזב. הכתב/ת המציאו שטויות באותה כתבה, ותום אפילו לא הזכיר את השמות של הלהקות האלה בראיון עצמו. זה סתם מקרה מגעיל של כתבים שרוצים למכור כתבות. תום התייחס לזה ואמר שהוא לא חושב ככה, ובטח לא אמר דבר כזה. לעומת זאת, מה שמעצבן אותי זה צביעות של חלק מאנשים שדיברתי איתם שמעריצים את היהודים על עיוור ואיך שהם קראו את זה התחילו לצחוק על הלהקות, אבל בשניה שתום הבהיר מה קרה מיד שינו את דעתם. אבל זה כבר לא קשור לתום, זה האופי של הבני אדם האלה...

../images/Emo79.gifקראתי את זה איפשהו...

ואמרו לי שזה לא נכון. כשקראתי את זה הייתי בשוק "מה הוא חושב לעצמו?? מי הוא בכלל??" אבל שאמרו לי שזה לא נכון והוא אמר שהוא מעולם לא אמר את זה האמנתי...

Bassיסט

New member
חבל שלא ידעתי את זה לפני ההופעה....

שלי בנתניה הייתי שואל אותו בעצמי היה לי הרבה זמן להיות איתם מכיוון שחיממנו אותם אז דיברנו הרבה...

Peach 17

New member
לא נראה לי שהוא אמר דבר כזה..

באמת העיתונות סתם מנסה ליצור לעצמה סקופים ומריבות.. לפי דעתי אף אומן לא ילכלך על אומנים אחרים בצורה כזו.. נראה לי שלכל אומן יש קצת כבוד לכל שאר האמנים והם יודעים בדיוק כמה השקעה צריך וכמה כישרון. ברור שלא כולם אוהבים את הסגנון אחד של השני אבל לא נראה לי שאומנים ובייחוד כאלו מהיהודים ילכלכו על להקות אחרות כי הם לא אוהבים את הסגנון שלהם...

למעלה