חומר למחשבה...

חומר למחשבה... ../images/Emo22.gif

יש כאן את אחת הכתבות היותר מדוייקות שראיתי על בני משפחת בנאי וזו כתבה באמת מקיפה של מישהו שבאמת ידע סופסוף מה הוא כותב וגם הלך 2 דורות אחורה שזה משהו שחשבתי שרק אני מסוגלת לעשות
אני חושבת שהוא לא מעודכן רק לגבי שם הלהקה של אלישע.. קוראים לה "got no shame" כיום.. "לא כשר" התפרקה...
ובכל זאת, היחיד שהמידע לגביו לא מדוייק ומאוד לוקה בחסר.. הוא מאיר!!!! או שכתבים פחדים ממנו (ורק ממנו
) או שהם פוחדים ממני
(חהחה
) או ש... לי אין עוד דרך להסביר את זה האמת, לכם יש? למה נראה לכם שדווקא אצלו הכל כ"כ מעומעם ועד כמה אתם חושבים שזה "נכון" קרייריסטית, זה בכלל משפיע לדעתכם? שבוע טוב ושנה טובה לחוגגים...

TEENAGER1

New member
זה משהו שכל מי קרא את "מכתבים ברוח"

של יוסי, ו/או כמה דברים שאהוד כתב בהזדמנויות שונות - יכול לעשות
בכל אופן, לא הבנתי מה את מנסה להגיד. אין שם כ"כ הרבה "מידע", סה"כ מידע על המשפחה של מאיר - לזה התכוונת? כי אם כן, אז קודם כל - זה לא קשור ל"כתבים שמפחדים ממנו" (וממך?), כי זה ויקיפדיה - "סתם" גולשים כותבים את הערכים שם ולא כתבים, מי שרוצה יכול גם לתקן טעויות. למשל מה שהיה כתוב שם על אביתר בהתחלה לא היה לגמרי נכון, אז אני תיקנתי, מה שהיית יכולה לעשות לגבי מאיר לו היה בא לך. וחוץ מזה, הכל כ"כ מעומעם אצל מאיר בעיקר כי ככה הוא גורם שיהיה
הוא פשוט לא מדבר על זה אף פעם ובשום הזדמנות למעט מקרים מאד מאד נדירים, אז אנשים לא יודעים. "נכון" קרייריסטית? לדעתי זה ממש לא משנה, שיהיה לו בכיף, אפשר להבין אותו.

כל מה שהיית צריכה לכתוב

כתשובה זה את הקטע הזה "הכל כ"כ מעומעם אצל מאיר בעיקר כי ככה הוא גורם שיהיה הוא פשוט לא מדבר על זה אף פעם ובשום הזדמנות למעט מקרים מאד מאד נדירים, אז אנשים לא יודעים. "נכון" קרייריסטית? לדעתי זה ממש לא משנה, שיהיה לו בכיף, אפשר להבין אותו."
זה כל מה ששאלתי.. למה אתם חושבים שהכל כ"כ מעומעם, זה הכל
אבל אם כבר פירטת כ"כ: 1. לא הבנתי את הקשר ל"מכתבים ברוח" או לאהוד.. ("זוכר כמעט הכל" אגב...) 2. אצל כולם שם זה רק מידע על המשפחה אז לא יכולתי לדבר על משהו אחר! והייתי רוצה להכיר את מי שכתב את זה כי יש שם אנשים שכנראה רק הוא ואני מכירים...
בכל אופן, רציתי רק השערה לגבי למה דווקא אצל מאיר הוא לא ידע על בת אחת או על הגירושין.. מוזר לאור העובדה שהוא הצליח להגיע כמה וכמה דורות אחורה ועוד לעשות את זה נכון...
3. הפוחדים היה בצחוק (אתם לא מבינים אותי לאחרונה
) 4. קלטתי שזה ויקיפדיה רק אחרי שפרסמתי ואז יפית כבר תיקנה את המידע על אלישע
בכוונה השארתי ככה את מאיר בינתיים כדי שתראו על מה דיברתי.. וסתם כתזכורת- הערך (כולו!) של מאיר בויקיפדיה נכתב על ידי לפני שניסינו לכתוב את הביוגרפיה ב"כשהייתי ילד" לאתר הרשמי..
אני לא חושבת שיש מידע כלשהו ברשת על מאיר שלא נכתב על ידי...

TEENAGER1

New member
הסברים

כתבת שחשבת שרק את מסוגלת ללכת שני דורות אחורה, אז עניתי לך שכל מי שקרא את "מכתבים ברוח" או דברים שאהוד כתב בהזדמנויות שונות (ותודה, אני יודעת איך קוראים לספר שלו, פשוט אין שום קשר - לא זכור לי שהוא בכלל כותב שם ספציפית על הנושא) מסוגל לעשות. אותי זה דווקא בכלל לא מפליא שמי שכתב את זה ידע כמה דורות אחורה ולא ידע על העידכונים האחרונים בחייו של מאיר, מהסיבה הפשוטה שההיסטוריה של המשפחה מתוארת בהמון מקורות (למשל, "מכתבים ברוח") לעומת חייו של מאיר כיום שלא מתוארים בשום מקום. ובעיקרון לדעתי זה בכלל לא שמישהו אחד כתב את כל הערך הזה וידע את המשפחות של כולם חוץ משל מאיר. פשוט פתחו ערך "משפחת בנאי", וכל מי שידע משהו הוסיף, כמו שאני הוספתי על אביתר. כנראה שעל מאיר זה לא היה מעודכן פשוט כי את לא עידכנת את זה, ולא היה מישהו אחר שיידע לעשות זאת...

למעלה