חומר גלם חדש

Ranxxx

New member
חומר גלם חדש

איך אני מנמיך אותו האם כדי לגזום אותו משמעותית ולצפות ליציאת ענפים נמוכים העציץ עמד ביניין ישן בדרום ת"א לייד סדנה ליצור כלי נגינה וכשבעל הבית ראה את ההתלהבות שלי הוא הציע לי לקאת אותו הוא נמצא כרגע העציץ מתכת ללא ניקוז.האם כדי לי להעתיק אותו לעציץ יותר נורמלי אם זאות התקופה המתאימה

elonliberman

New member
הרבה תמונות...:)

אני היתי מעביר אותו לכלי אימון גדול מייד ! יפה שהוא שרד עד היום ללא חורי ניקוז. גיזום נמוך אכן יגרום לפריצות צימוח נמוכות יותר.

erezbt

New member
מה ההתלהבות?

לדעתי חומר גלם לא מלהיב בכלל: אין התחדדות של הגזע בכלל, העלים נראים גדולים למדי. בכל מקרה תצטרך לגזום אותו חזק מאד ולבנות את הענפים מאפס. מה ההתלהבות הגדולה?

סן תאי

New member
צר לי לאכזב רן

אבל אני מסכים. גם לטעמי זהו חומר גלם בעייתי לבונסאי. נסה אולי להסביר מה אתה רואה בו שמלהיב אותך?

Ranxxx

New member
אני אוהב את הגזע זה לא נכון שאין

התחדדות של הגזע ואני בטוח שכשאני יעתיק אותו אז הייה לו נברי מעניין גם הפיצולים שלו נראים לי מאוד טבעיים ויפים

סן תאי

New member
האם חשבת על תכנית עיצוב?

הדרך הטובה ביותר היא לנסות לשרטט סקיצה של העץ העתידי. אם אני מנסה לעשות זאת בדמיוני עם העץ שלך אני לא מגיע לכלום אלא אם כן אני מסיר את כל הנוף של העץ ואת מרבית הגזע ומתחיל לעצבו מבראשית, מה שייקח זמן רב מאוד...שבו אפשר בינתיים לחפש חומר מוצלח יותר.

למעלה