חומרים חדשים

רדיו 80

New member
חומרים חדשים

אהלן אורן ושאר הגולשים... הוספנו השבוע המון חומרים חדשים לרדיו 80, כולל PlayList המכיל את הרשימה המלאה של רדיו 80. אתם מוזמנים להיכנס, להאזין ולהנות...

רדיו 80

New member
כן... חדשים... ורעיון...

הכוונה בחומרים חדשים, היא חומרים נדירים שעברו מוייניל למחשב, ולא ממש נוגנו או ניתנים למציאה ב CD... ו Turrican, הנה רעיון. ראיתי שיש לכם את רשימת עשרת השירים מהשמונים האהובים ביותר. מרים כפפה, ומוכן לשחרר שעה יומית ברדיו 80, שתשדר את "מצעד הפורום" בכל יום, עם ג´ינגול מתאים, וכמובן, הספירה לאחור של עשרת השירים... מתאים? הכפפה הולכת? גיא.

רדיו 80

New member
ו...

כמובן שזה דורש ממך להקים כאן איזה שהוא סוג של מצעדון, במקום העמוד ההוא שקיים בקישורים, משהו שיהיה שלנו, ולא עולמי... אה.

turrican

New member
תודה על ההצעה ../images/Emo13.gif

תן לי לחשוב על זה. עוד היום בערב אני אכנס לרדיו שלך לראות איך זה עובד. תודה בכל מקרה על ההצעה

one caress

New member
לרדיו 80 שלום רב!

קצרה היריעה מלתאר עד כמה התמוגגתי מאושר בעודי מעיינת ב-play list שלכם ומגלה כי ללהקה שהיא אהבת חיי ישנו שיר חדש שאתם גיליתם בשם -tainted love... כן, הלהקה היקרה לליבי, אחרי 22 שנות פעילות!!, הרחיבה את מאגר שיריה משיר אחד(Enjoy the silence), ל-2 שירים... what am I trying to do what am I trying to say I´m not trying to tell you anything you didn´t know when you woke up today

pimpf

New member
מ-

צ-ו-י-י-ן!!

רדיו 80

New member
הסבר לציניקנים

אין לנו שום בעיה למלא את מאגר הרדיו בכל אלבום שיצא בשנות השמונים. לא זו המטרה של רדיו 80. ייחודו ומטרתו של רדיו 80, הוא ניגון אך ורק רמיקסים. עם דגש על ויינילים שאין להשיגם ע"ג דיסק. עם קצת האזנה וקריאה קצת יותר מעמיקה, תגלי, ONE... שמדובר בגירסאות נדירות ביותר, ועל כך יעיד אלפא ידידי. אז, אם יש לך מה לתרום, לכי על זה, אבל הציניות ממש לא במקומה...

alpha80

New member
לא ראיתי את הפלייליסט, אבל....

אני חושב ש ONE CARESS מתכוונת למשהו שאני נתקלתי בו באחד מתוכנות השיתוף למיניהן - TAINTED LOVE - DEPECHE MODE, דבר שלא קיים ולא היה ולא נברא. הביצוע הוא לא אחר מאשר... כן כן, תא רך. טעויות יכולות לקרות, ולא צריך לעשות מזה עניין. רק לתקן אותן.

למעלה