חומצה פולית

eranby2

New member
חומצה פולית

היי שלמה זו עידית ב הייתי אצל רופא הנשים שלי בכדי להתייעץ למוכנות לפני ההריון והוא אמר שהכל תקין ואמר לי פשוט לנסות והמליץ לי לא לקחת כלום . היום הייתי אצל הרוקח בקופ"ח עם חברה שלי ששוחחה עמך והמלצת לה לקחת חומצה פולית , הרוקח די הופתע לשמוע כי הרופא נשים שלי לא המליץ לי לקחת ואמר כי כדאי לי לקחת 2 כדורים של 400 מיקרוגרם מכיוון שאני כבר מנסה להכנס להריון הייתי שמחה לקבל את תגובתך לעניין . דעתך חשובה לנו . תודה רבה עידית

csh018

New member
חומצה פולית

למרות שאנו כאן פורום שעוסק ברפלקסולוגיה ונזהר מלענות תשובות שחלק מן הציבור הקורא עלול להפנים ולהפגע, אחרוד הפעם מפני חשיבות הנושא. עידית, כנראה שהרופא שאלאותך על התזונה שלך ועל סמך תשובתך קבע שאין צורך להוסיף חומצה פולית. חומצה פולית נמצאת במזונות כמו:עלים ירוקים, שמרי בירה, בוטנים, כבד.... אך אם תזונתך לא מאוזנת , או לקויה אכילת מזון מתועש, ולא בזמן אזי כדי להשתמש בתוסף של חומצה פולית, ובאותה הזדמנות לשפר ולשנות את הרגלי התזונה. (זה הקשר לרפלקסולוגיה לשנות הרגלים מהשורש רגל)
עודף בחומצה פולית לא גורם לרעילות, אך אם קימת בעיית אנמיה כדי לברר את הסיבה לאנמיה ורק לאחר מכן ליטול חומצה פולית. בהצלחה שלומי

למעלה