חומצה פולית

חומצה פולית

שלום לכל המשתתפות! פעם ראשונה אני כאן ומאוד שמחה למצוא כמות כזו של תמיכה ושיתוף. יש לי שאלה לאלה מכן שלקחו חומצה פולית לקראת ההריון. האם קרה שמישהי מכן פיתחה אלרגיה שהתבטאה בגירוד בכל הגוף? פניתי לרופא נשים והוא כמובן אמר לי להפסיק מייד ולראות אם יהיה שינוי, אך כמו תמיד, אין לי סבלנות לחכות ורציתי לדעת האם התופעה בכלל מוכרת בקרב המשתמשות. בתודה והתעברות נעימה לכולן!!!

zofa

New member
../images/Emo20.gifגם אני חדשה כאן

נסי להכנס לאתרים שונים העוסקים בפוריות יש שם רופאים שיכולים לענות לשאלות בהצלחה!

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה גם את ../images/Emo140.gif

גם אצלנו יש קישורים שמסברים הרבה על חומצה פולית (ובכלל
)

קובולט

New member
שלום וברוכה הבאה

בקשר לשאלתך ידוע שחומצה פולית עושה קצת שינויים בגוף אצלי למשל גם אם מגרד לי מאוד אני לא מרגישה שאני מגרדת את הגוף זה ממש מצחיק, את רואה אותי עומדת ומגרדת ומגרדת זה פשוט לא עוזר הכי חמור זה בעיניני עקיצות יתושים אז זה באמת מציק. קניתי לי בסופר פארם מגרדה כזאת והיא הולכת איתי לכל מקום. כי אני יודעת שהמחקרים הוכיחו חומצה פולית ממעיטה במומים בעובר אז לפחות יש הצדקה לסבל שיהיה בהצלחה

נשואה 3 3

New member
אני לא יודעת אבל....

אני לוקחת חומצה פולית כבר חודשיים ולא היתה שום בעייה, בשבוע שעבר היתה לי פריחה רצינית בכל הגוף שלמחרת עברה, ולא ידעתי ממה, אני אשאל את הרופא שלי על כך.

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לי היו תופעות לוואי מהחומצה הפולית שבאו לידי ביטוי בנימול ביד. אבל גם, זה היה רק בכדורים במינון גבוה מדי. עכשיו עם מינון נכון 0.4 מק (?) אין שום בעייה. מציעה לך להפסיק עם הכדורים לכמה זמן, לבדוק את המינון שלהם ולחזור לקחת מינון נכון של חברה אחרת. אם הגירוד יחזור - להפסיק וזהו.

זוג חדש

New member
חודשי הקיץ החמים

ברוכה הבאה!!! לא מבינה בעניני גירוד וכאלו אבל אם הרופא אמר להפסיק - הפסיקי. שיהיה בהצלחה.

למעלה