חומוס

bofe

New member
חומוס

בד"כ אני אוכל בעלי קרוואן אבו-חסן ביפו או בחליל ברמלה. למישהו יש המלצות לחומוס מהמם במקום אחר?

anatc

New member
היו שרשורים רבים בנושא...חיפוש על

"חומוס" יביא את כולם אני אוהבת את אבו שוקרי (המקורי
) באבו גוש, יותר נכון את המסבחה שלו. בהדונס בר"ג, ליד גשר ההלכה - החומוס שלו נפלא אבל הוא קמצן בכמויות, פתוח עד הצהריים ולא עובד בשישי שבת חומוס גבעתיים שווה גם, אנחנו נהנים ואוהבים את הסניף בכצנלסון פינת ויצמן - המנה המועדפת: חומוס פול ביצה

anatc

New member
כשאת צודקת - את צודקת ../images/Emo88.gif

משאוושה בפינסקר פינת בוגרשוב - חבל"זית ביותר

תמיר 8

New member
אבו אדהם בקרליבך

רק צפה נפשית לתור הארוך.חומוס מעולה.הזמן גם כדורי פלאפל.

ננה f

New member
אם מוכנים לעשות את המאמץ אז פטרה

ליד בית חלומותי גבעת ברנר.

אני ומשפחתי התנסנו בהרבהההה מקומות

והמסבחה הטובה ביותר היא בחומוס הגליל יפת בואכה בת ים. והמנות גם כן די נדיבות .

ימה1

New member
אכרם בשינקין../images/Emo45.gif

בניגוד לשאר הרחוב, מקום פשוט וקטן כיאה לחומוס. מסבחה מעולה

bofe

New member
האוטובס הכחול?

אפשר לקבל יותר פרטים?(איפה בדיוק,מה יש שם,איך הטעמים?) תודה

nage

New member
ביציאה הצפונית מפרדס חנה

חושה סטייל דהב שלא נראית מבטיחה כלל ועיקר. צמודה ל.... ניחשתם נכון אוטובוס כחול (שהיום משמש מחסן למסעדה). במקום מוגש חומוס בלבד (טחינה, גרירים, פול, צנוברים וביצה קשה), ללא בשר או צ'יפס (יש סלט ומעיין סטייק עוף שלא ראיתי כבר ברבה זמן). המקום בבעלות של עולים מדרום אמריקה ומושמעת בו מוזיקה דרום אמריקאית כל הזמן (כמעט). החומוס חלק, מישחתי וטעים מאוד. מים קרים - אין. חמוצים - רק זייתים ובצל. החריף - ירוק וחריף. הגולדסטאר והלימונדה - קרות וטעימות. לא מומלץ להגיע בין 12:00 ל 14:00 עקב העומס הרב (בעיקר בימי שישי), אבל גם אם כן - אז לא נורא ימצאו לכם מקום. פעם היה פתוח עד 23:00 היום לצערנו רק עד 17:00.

m a m m y

New member
אולי יש שם גם happy חומוס ../images/Emo13.gif

המקום הזה כלכך הזוי. אם יש דבר כזה, זה אחד המקומות שהייתי מחפשת בו הפי חומוס בארץ. גם לסייג שזה לא מקום לכל אחד יש אנשים שלא ימצאו את עצמם במקום הזה.

nage

New member
הפי חומוס כמו ספייס קוקי'ס../images/Emo35.gif

לא ידוע לי על כך, וכן המקום די הזוי. אבל החומוס טעיייייים כל כך.

אלהלי

New member
אכן חומוס מעולה!!!

בעבר היו גם תבשילי בית \פתילה מדהימים חבל שוותרו, אבל עדין החומוס מדהים. המסבחה האהובה על ביותר היא של אבו חאסן גם המקורית וגם בניו!

שח_מט

New member
הדירוג שלי

1. אבו חסן יפו [המקורי בלבד בסימטה] 2. חליל רמלה שימו לב שיש מהפך בראש הדירוג.. ומתנצל מראש אבל טרם הייתי בעכו [מישהו מתנדב לקחת אותי?...]. אני בעיקר מתייחס למסבחה אבל גם החומוס נקי בשני המקומות הנ"ל מעולה ביותר. אחרי שני אלה כל השאר הרחק מאחור אבל נהניתי גם ב: - רוני פול, יפו - אבו שוקרי באבו גוש [המקורי הקטן] שח

ננה f

New member
קודם כל

תארוז את הקטנה (ושוב מז"ט) ולך לפטרה, זה קל"ב יחסית. ושנית, סעיד אחלה, אבל אני אוהבת את חמודי.

לא הבנתי מה ההתלהבות מאבו חסן,

וחליל ברמלה ,אנחנו אכלני חומוס ומסבחה ולא התלהבנו.כנל גם רוני פול .באבו גוש אכלתי מזמן אז לא יהיה פייר לחוות דעה. בעכו בתוך השוק החומוס היה טוב מאוד. היה מי שהמליץ לי על חומוס אסלי בסוף דיזינגוף(?)אבל טרם הספיקותי. וכמו שאמרתי שווה לנסות את המסבחה של הגליל

למעלה