חומוס טוב...

סביוני

New member
חומוס טוב...

לא כל כך קשור לנושא הפורום אבל זה הפורום הכי קרוב לנושא החיפוש שלי אז בכל את אשאל: אני גר במרכז תל אביב מספר חודשים, ואני מחפש לקנות חומוס אמיתי, אותנטי בסביבתי הקרובה, כזה שעושים במקום. באזור דיזנגוף אין כלום שיענה על הטעם שלי. ביפו ניסיתי איזו חנות, היה טעים במידה מסוימת אבל לא הפיל אותי על הקרשים... האם יש למישהו מקום ששם החומוס הוא כזה שאין עליו בעולם?...

דנטל

New member
דווקא בדיזינגוף סנטר

היתה מסעדה דרוזית שאני מקוה שעדיין קיימת ויש להם חומוס חבל"ז. בימי שישי, כשיש יריד תוצרת הארץ שם, הם מוציאים דוכן ומוכרים גם חומוס. איפה כן טעמת חומוס שלא היה עליו בעולם?

סביוני

New member
החומוס שלהם לא משהו לטעמי.

חומוס שעשה לי את זה הוא החומוס של חומוסיה קטנה מרחוב אחוזה ברעננה בשם "תנעמי בר" (מוסד עלייה לרגל!) וחומוס אבו-ראמי - ליד התחנה המרכזית בנהריה.

דנטל

New member
נו, זה ענין של טעם

בעיני, אין דבר כזה חומוס טעים. פשוט לא מתה על זה. חומוס זה מקסימום סביר בעיני כשאין לי משהו אחר לנשנש. חבר טוב שלי שכן אוהב חומוס מת על הסנטר.

סביוני

New member
זה באמת ענין של טעם

אומרים לי חברים שהם מקנאים בי איך שאני מסוגל ליפול על הקרשים מחומוס טוב. כאילו דא? זה רק חומוס. הם יפלו להם על הקרשים מצידם על איזה מרק סרטנים עם עשבי תיבול או איזה סינטה מיושן ברוטב שמנתי עם פלפל שחור וכיו"ב... באשר אליי, בתור אחד שמגיע מתחום המזרחנות תני לי חומוס טוב וריקודי בטן - ואני מתרפס לאפר הרגליים.

silvey

New member
חומוס מצוין ו...זול יש ב"אבו אדהם"

ברחוב קרליבך 7 (נדמה לי), וגם ב"אבו שוקרי" ברחוב אבן-גבירול 21.

סביוני

New member
תודה. אני אנסה!

ובכל זאת אינני שולל את העובדה שלפעמים חומוס זה עניין של טעם, וחומוס שהוא אלוהי בשביל האחד יהיה גיהנומי בשביל האחר... מבטיח לחזור ולומר לך איך היה. תודה בכל מקרה על תשובתך בשבילי.

EYTAN I55

New member
שתי המלצות

החומוס הכי טוב בארץ אצל שמסיה בשוק בעכו. יותר קרוב אליך ביפו לפני הכניסה לנמל מצד שמאל ישנה מסעדונת עם החומוס הכי טוב בגוש דן וכמעט הכי טוב בארץ.אני לא זוכר את השם שלו,אבל שווה לחפש.הייתי שם בעבר כמה פעמים ותמיד היה תור בחוץ של לקוחות ותיקים שהמתינו בסבלנות לתורם.

silvey

New member
אם אתה רוצה חומוס טוב ולא במרכז

העיר אז יש ביפו חומוס משומשו אצל "רוני פול", הכי טוב באמת...

drrn

New member
אתל רוני בקיבוץ עינת

אכלנו ונהננו , רק חבל שסגור בשבת. בכל אופן מומלץץץץץץץץץץץץץץץ

חומוס אשכרה

אני לא יודעת את שם הרחוב אבל זה בת"א. חומוס מ-ע-ו-ל-ה !!! פתוח 24 שעות רצוף לא כולל שבת. לא כדאי לוותר. תחפש ולא תתחרט - באחריות !!!

סביוני

New member
אויש...

את יודעת מה עשית לי עכשיו, חולה חומוס שכמוני? התעללות... להגיד לי על חומוס שווה מבלי לציין את הכתובת. יש מקומות לא מעטים בתל אביב שפתוחים 24 שעות ויש גם ים של חומוסיות... אין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל לחפש. יש לך ציון דרך גיאוגרפי שהוא, למשל - ליד איזה מקום נמצאת החומוסיה הזו? תודה מראש כמובן.

למעלה