חומוס - המשך הסאגה...

חומוס - המשך הסאגה...

פה אחד שמעתי כאן "אבו אדהם" סתקרנתי אז הלכתי היום צהריים חום שיא לחות יותר משיא מקום קטן מפוצץ בפנים תור של כעשרים סבלניים בחוץ חשבון מהיר מורה שהמחיר יהיה משו כמו עמידה של כחצי שעה עד שלושת רבע שעה בתנור לוהט על מנת להגיע לטעימת המשחה היוקרתית ואני עוד בהפסקת צהריים של עבודה הא... אז פעם אחרת מה שכן התור עשה לי סימנים של "יש דברים בגו..." ס ק ר ן שבוע בא ננסה שוב... תיבלתי יגוני בסנדביץ' בר החמוד של רח' חשמונאים בואכה יודה הלוי

ח ר ו ב

New member
חליל , בקרליבך זה טוב . תשאף להגיע

ליאסיף. קשה להבין איך אפשר להגיע לעדינות ואיזון טובים כו"כ. אפשר לקחת משולש- חומוס-משאוושה-פול. פתוחים בשבת בקרליבך. דיווח מחומוס הגליל בלפור 5 בת ים. הזמנתי חומוס וגרגרים,זהו. מגיעה ,צ.בצל, הפסקה, פיתות, הפסקה ,זיתים ,חריף,פלאפל ציפס סלט כרוב עם עגבניות מלמעלה. סיימתי את הצלוחיות. סביר. הגיעה מסבחה [ בעגת איזור יפו ] תיקנתי שהזמנתי חומוס גרגרים. חומוס טעים טרי בטמפרטורה נכונה. 20 שח לא להגיע במיוחד.

תמיר 8

New member
כמה עצות

אם אתה לבד עקוף את התור,ובקש מקום לבודד.בדרך כלל יושיבו אותך ליד בודד נוסף.עד 11.30 ומ14.30 המצב יותר רגוע.הזמן משוואשה עם חומוס מסביב(כולל ביצה).כך תטעם גם את החומוס הנקי וגם את התערובת הנפלאה של גרגרים,טחינה,שום לימון באמצע.(נראה לי שזו המנה הפופולרית שם).המנה עולה 14 שקלים כולל פיתות וחמוצים.....

למעלה