חומוס אסלי

לילך87

New member
חומוס אסלי

בסוף דיזנגוף ת"א היינו 4 מוצ"ש עם חשק עז לחומוס/מסבחה 2 אכלו מסבחה שהגיעה כמרק חומוס לא חם ולא טעים! אחד אכל צלחת חומוס נקי עם מרק שמן בינוני ביותר ואחד אכל כדורי פלאפל , טחינה שחסר בה טעם הלימון והיא דיי מיימית. הגענו לשם כי בחומוס אשכרהמאחורה לא היה צ'יפס , מאוד רצינו צ'יפס ורק שם היה . חומוס אסף בדיוק סגר. (כך שאפילו לא יצא לנו לברר אם יש שם צ'יפס) לא חוזרים...

תמיר 8

New member
אכן צודקת

חומוס אשכרה וחומוס אסלי חומוסיות בינוניות מאד.מבדיקת כל החומוסיות במתחם חומוס אסף הכי טוב.ויש לו צ'יפס מהסוג הקריספי ולא השמנוני.מבדיקת כל החומוסיות באזור תל אביב רבתי מנת המשוואשה (עם חומוס מסביב)של "אבו אדהם"היא המנצחת בנוק אאוט .התור בכניסה אומר הכל.

S i g u r R o s

New member
רגע...קראתי נכון? ../images/Emo6.gif

מה זו הכותרת התמוהה הזו שחומוס אוכלים רק אצל ערבים?
.. חחחחחחחחחחחחחחחח

פ ו ל ק ע

New member
אפרופו חומוס - פתחו סניף של בהדונס

ברמת החייל. טרם טעמתי, רק השקפתי מהחלון. זה במתחם של מזטי- פסטה מיה - לחם ארז

תמיר 8

New member
גם בהדונס נדגם בעבר

סתם חומוס כמו בכל חומוסיה בינונית.הבעלים קמצן בטירוף.מנה זערורית. בלשון המנגבים:ניגוב קל ומגיעים לחרסינה...אין מפיות נייר!ובעלים אנטיפט.לדעתי הכח שלו נובע ממיקומו לייד מקומות עבודה.באבו אדהם מלבד החומוס המדהים,לפי המסורת הגלילית בסיום מוצעת תוספת.למי שיש מקום(ואין) התוספת מגיעה בצלחת חדשה ובכמות כמעט כבמנה המקורית.כמובן שגם קפה על חשבון הביית .וכל זאת למרות התור מחוץ למסעדה.

פ ו ל ק ע

New member
לא מסכימה

בעבר אכלתי די הרבה בבהדונס לד הבורסה ולא הרגשתי שום דבר ממה שאתה מתאר.

פ ו ל ק ע

New member
וואלה לא זוכרת

אבל אני משערת שאם המפיות היו עניין חריג הייתי זוכרת.

מאקי

New member
בואי בואי.. לחיפה....

טוב אחרי המלחמה... ונטעים אותך אצל פרג' בעיר או אבו יוסוף.. או אצל רפי שהוא בעצם פראפרזה של חומסיה באזור חוף שמן (זה המופגז משהו כעת..) שאת החומוס שלו (גרגירים....) אני מוכנה לאכול כל יום ... בואי לעדנאן.... בכביש התעשיה... חומוס של חומוסיות.. ולא השתכנזות....... עם כל הפיוז'ן.... חומוס אוכלים בוואדי... וגם פלאפל.... ולא בשום מקום אחר... קבענו?? ב 6 אחרי המלחמה.

אבו יוסוף לא רע אבל גם לא התעלפתי.

ומי יושב בואדי חוץ מנדימה? אכלנו יום אחד במעלה הרחוב לפני שפונים ימינה לתוך הואדי ,ואי לא זוכרת את שם הרחוב ,אצל 2 מבוגרים שמכינים הכל על המקום.חנות קטנה ויש בה אחלה חומוס פול ,וסלטים מוכנים על ידם וכך גם הקבבים ,שהם מכינים על המקום. היה מצויין.

מאקי

New member
וואדי זה לא רק המתחם שלו.. התכוונתי

לפרג'.. שהחיילים שלי נשבעים בו... י בעבר היו איסקנדר כן בואדי ואום... ואלנבי אבל מזמן.. נשארנו עם הזקנים.... עם פרג ' אבו יוסוף והחומוסיות שלהם... אמרתי לך יש גם רפי בחוף שמן.. רק שאחך אומר צעיר הילדים.... חומוס פיצוץ.... בגלל הקרבה למיכלים .. ולשאר היעדים של .. הרשע הזה..... אולי ב 6 אחרי המלחמה נלך לנגב... חומוס.

מאקי

New member
בערך מול הפיצוץ..... בערך

בכביש שמוביל לבנין של בית בוסטון... אחרי המלחמה אשאל את הכתובת.. כרגע אני לא מתקרבת לאזור... כל התקרבות שלי זה טיל... אז לא תודה.. אחרי 4 נסיונות אני לא .

למעלה