חומה ומגן

אש לי

New member
חומה ומגן

זהו הבטון כבר מוכן משאית האבנים פורקת עכשיו את המטען הצעת המחיר שניתנה לי על עבודתי הייתה מפתה, מדהימה, ללא כאב כלל. יש...מתחילה לשחק לפזר את האבנים סביבי מצמידה אותן עם בטון יושבות זו על זו,זו לצידה של זו ידיי כבר כבדות עליי שרוטות,אך עוד דבר אחד קטן אחרון מזמינה גדר תייל דוקרנית סביב החומה מעלה אשים וניראה את כל הגיבורים שרק ינסו להתקרב ולהכאיב.

אני כרגיל.... לא הבנתי כלום

אני מניחה שבנית סביבך חומה גבוהה אבל אני לא יודעת למה בכל אופן ולו בגלל האייקון העצוב שבסוף אני מחבקת אותך

איימי......לא!!!!!

אל תבני סביבך חומה, אל תתנתקי מכל העולם, אל תחסמי ליבך לאהבה. רק... תהיי קצת יותר זהירה, תהיי קצת יותר חזקה, תלמדי לשמור עליך מפני הכאב, ומפני המכאיבים. יודעת שקשה, אבל.... לא רוצה לראותך כציפור בכלוב. לא מתאים לאש שכמותך.

Michelle1

New member
לא חומה, חכמה

זה מה שאת צריכה להקים סביבך. להשתמש בתבונה ולבוא אל החיים בפתיחות ובאהבה. חומה היא בדיוק האנטיתזה של מה שאת צריכה עכשיו. אפשר להגיע לשתי מסקנות בחיים: נפגעתי בעבר ולכן אני אזהר (חומה) או: נפגעתי בעבר ולכן אני אלמד משגיאותי ואמשיך הלאה (חכמה). אפילו בלונדיניות יכולות ! וזה בשבילך, על האומץ ועל נטישת הסיגריות

birdy7

New member
מסכימה, מסכימה!!

כאחת שהשתמשה בפתרון הזה... בדיעבד, הוא לא הפתרון הנכון ראשית, כי הוא מזיק לך, קודם כל לך ולמה את אשמה? שנית, הוא הפתרון הקל, המהיר (אבל זהירות הוא לא חוסך זמן...) והלא חכם למרות שהוא בא מהלב ואת אדם שהלב עובד אצלו שעות נוספות, רצוי שהפעם הראש יוביל ויש דרכים אחרות להגן... גמישות היא אחת מהן

יש פירצה בחומה

ואל תגידי לי שאין, בכל חומה יש פירצה
ואת יודעת איזה כיף זה לפרק חומות? תנסי פעם.

ofro98

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif וגם ../images/Emo24.gif

הלו ... להרגע שם.... זה לא שווה

אש לי

New member
מתוקים שלי....../images/Emo24.gif

תגובות יפות ניפלאים שכמותכם טוב...ניראה אני יעשה חושבים לפני שהבטון יתייבש לי:) שיט!! וואלה יש פירצה:) נו...בלונדינית בונה לה סוכה אה..חומה:)

ofro98

New member
די...

תפסיקי עם השטויות אם את רוצה תשומי תגידי לא צריך כל כך הרבה חארטה תאמיני ( למרות שאני לא חלק גדול מכאן אלא עובר אורח מזדמן) ממה שהיכרתי את החברה הנפלאים\ות שכאן רק תבקשי וכןלם יתמכו אני בטוח שאוהבים אותך כאן

כשקראתי את זה בזמנו...

חשבתי לעצמי, מי האיש הנפלא שכותב כאלה דברים רגישים עכשו אני יודעת.

למעלה