חום הגוף

חום הגוף

שמעתי שבכפר קטן באיסלנד כלכך קר עד שנשים וגברים מתנים אהבה על מנת להפיק חום אחד מהשני שמעתי שבמקומות הקרים בכלל אנשים זקוקים יותר לחוף גוף של אדם אחר שמעתי שבלילות הקרים כשהרוח נושבת צריך לישון קרוב קרוב כי אחרת הקור חודר מבעד לחלון ומשאיר אותנו קפואים בלי יכולת לאהוב ובעצם כל זה מאוד הגיוני כי אנחנו חמי דם אבל זקוקים לחום האדם כדי לחיות...

blue love

New member
המיטה שלי=הכפר הקטן באיסלנד

חזרת אחרי יום קשה בעבודה...האוכל מוכן על השולחן..אתה מעיף מבט בכותרות של היום..לוגם מהקפה החם ..נכנס למקלחת ונותן למים לנקות ולטהר אותך... משחק שעה עם הילד ...שעתיים במחשב..וחסר לך משהו. חסר לך חום של גוף...חום שרק אותה אשה יכולה להעביר לך מגופה.. אתה נכנס למיטה. היא כבר ישנה מזמן .... אתה נכנס מתחת לשמיכת הפוך..ומרגיש איך הגוף מתחיל להפשיר.! היא דאגה לחמם עבורך את המיטה בחום גופה הטבעי.. אתה נצמד אל גבה בתנוחת < ומרגיש את החום שעובר אלייך ממנה.. אט אט אתה עוצם עיניים ונכנס עמוק לעולם החלומות שלך. מה היית עושה בלי זה?..איך אפשר לחיות בלי המגע הקסום הזה? המיטה שלי=הכפר הקטן באיסלנד.. blue blue

לא צריך לסבול בקור של איסלנד..

גם בצפים של הגליל וגם בכפרים הערביים עושים יותר אהבה ולא בגלל הקור,אלא בגלל השעמום!!! מספיק שיש הפסקת חשמל ואין מה לעשות ואני כבר קופץ על אשתי לאור תאורת החירום. חסכתי לך הוצאות נסיעה......

למעלה