חום גוף נמוך

imightbewrong

New member
חום גוף נמוך

שלום יש לי בעיות של ויסות החום בגוף..לפעמים יש לי חום נורא נמוך(35.1) עשיתי בדיקות דם ואני לא אנמית.. בזמן שזה קורה..אני מרגישה ממש שעמוד השדרה שלי קופא..ואני רואה שחור בעיניים..כאבי גרון ואוזניים נורא חזקים ...ציצוף באוזניים...וגם יש לי חוסר תחושה באגן... זה מפחיד ביותר.. הייתי רוצה לדעת מה יכול לגרום לדבר כזה? הרופא שלי לא לוקח אותי ברצינות.. הוא לא מחבב אותי..הוא די עצבני ואני לא יכולה להחליף אותו כי כולם תפוסים כבר ורק אצלו יש מקום.. הייתי רוצה שמישהו כאן יוכל אולי לומר לי סיבות לדבר שכזה.. אמרו לי פעמיים שאני צריכה ללכת לנוירולוג..פעם אחת ממישהו שהייה לו קריש דם במוח..ופעם אחרת מפרוקטולוג שהלכתי אליו בגלל כאבי בטן... הייתי רוצה לדעת..במקרה והרופא משפחה שלי מסרב לתת לי הפנייה לנוירולוג..אילו פעולות אוכל לבצע נגדו? אחרי הכל..הוא הרופא המומחה..ואני נערה שלא למדה רפואה..לא ממש מקשיבים לי אם הוא אומר לי שאני היסטרית.. אגב תודה עפרה...אולי באמת לא מגיע לי מספיק חמצן למח בגלל איזושהי סיבה..זה יכול להסביר למה אני מתיכה ידיות פלסטיק בתוך מחבתות ושוכחת עיברית..

סימפטומים

את מתארת רשימה של סימפטומים (תופעות). כידוע לא ניתן לאבחן את משמעותן דרך האינטרנט. אבל הם באמת נשמעים קשורים למערכת העצבים. לא יזיק שתיבדקי על ידי נוירולוג. איך מגיעים לנוירולוג? לא אמרת באיזו קופת חולים את, אבל בחלק מקופות החולים בכלל לא נדרשת הפניה, ואת פשוט יכולה להתקשר לנוירולוג לפי הספר ולקבוע תור. אולם הסימפטומים האלו לא מתחברים לי לאיזו מחלה ספציפית. נראה לי שהבדיקה תעזור בעיקר כדי להרגיע אותך. אם פרוקטולוג שבדק אותך המליץ שתפני לנוירולוג, ייתכן שהוא עצמו יכול לתת לך הפניה. בתכלס, לפי ההרגשה שלי, הפתרון האמיתי לבעייתך לא יימצא אצל נוירולוג, אלא דווקא במרפאה לרפואה משלימה . יש סימפטומים (כמו של הבחור העירני מההודעה השנייה) שאינם מהווים ממש מחלה, אלא רק יציאה כלשהי מהאיזון. ואז טיפולים כמו שיאצו, דיקור סיני או טיפולים תזונתיים למיניהם יכולים להועיל יותר מתרופות וטיפולים רפואיים קונבניציונליים. במרפאות לרפואה משלימה של קופות החולים יש רופא מייעץ, שיגיד איזה סוג של טיפול מנה"ל מנתאים לך. אם ייראה לו שזו בכל זאת בעיה רפואית רגילה, הוא יתן לך הפניה בעצמו. אשמח אם תעדכני אותנו אחרי שתיבדקי.

למעלה