חום גבוה מאוד...

Little m e

New member
חום גבוה מאוד...

בדקתי טאגליינס ובארכיון, אני אקווה שתענו לי כי לאמצאתי תשובה... לאחוית הקטנה {10 וחצי} יש מחלה שנקראת סטרידו, משו כמו קוצר נשימה ודלקת גרון. יש לה חום ממש גבוה שנע בין 38.9-40.3 האקמול לא משפיע עליה בכלל, הנורופון מוריד לה את החום מארבעים, אבל רק ל39, לא מעבר. אי אפשר לתת לה תא הנורופן כל 3 שעות, והמטלית הקרה על המצח ומקלחת קרה לא עזרו בכלל. יש למישהו עצות נגד חום גבוה כלכך? חוץ ממיון שהילדה פשוט מסרבת בתוקף? תודה רבה. האחות והאימא המודאגות {נורא.}. ==ד"א, יש לה אנטיביוטיקה, נקווה שתתחיל ל השפיע עליה==

shloמי

New member
../images/Emo39.gifישר למיון עם חום כזה

היי Little m e לא משחקים עם חום ברמה של 38.9-40.3 .
הרבה בריאות בברכת אור ואהבה שלומי

0 אור 0

New member
הורדת חום

ברמת חום גבוהה חייבים להוריד את החום כי הוא מסכן את הגוף. הורדת החום מתבצעת על ידי אמבטיה של מים פושרים - שאפשר להוסיף להם גם מעט חומץ. תרופות - יש להקפיד לא להשתמש מעבר למינון המומלץ - לא רק בהפרש בין כדור לכדור , אלא גם כמות יומית מומלצת!! חום של 39 מדי פעם בזמן מחלה זה אפשרי (אם הוא יורד בעזרת האמבטיות והתרופה) אבל אם החום ממשיך זמן רב, או שהוא נמצא באופן קבוע בסביבות ה 40 - יש להגיע למיון.

סטרידור = בצקת של מיתרי הקול

סטרידור היא תופעה ולא סמפטום, של נפיחות בדרכי הנשימה העליונים. הדרך היעילה ביותר בטרם מגיעים לחדר המיון, להורדת הבצקת, הינה לעמוד אל מול פריזר פתוח ולשאוף את האדים הקפואים היוצאים משם - דבר שיביא להורדת הבצקת, ולהפסקת הנשימה הצפצופית. באשר לחום שאינו מגיב לתרופות, אני מצטרפת לדעתה של חברתי -ישיבה באמבטיה בחום הגוף (חלילה לא אמבטיה קרה העלולה לגרום לפרכוסים בגלל הירידה הדרסטית בחום הגוף) עד אשר המים מתקררים עם הגוף החם. ניתן להניח על הראש רטיות עם חומץ מהול ואת הרגלים לטבול במים חמים (כן חמים) כילדה אני זוכרת שהיו נוהגים למרוח את כפות רגלי באלכוהול, להורדת חום. אולם בכל מקרה - חום שאינו מגיב לתרופות - חייב בירור רפואי. בריאות שלמה לכם.

Little m e

New member
תודה רבה, ו..

פעם ראשונה שני שומעת שקוראים לזה סטרידור ועל כל הבצקות וזה... הרופאה אמרה סטרידו ושזה דומה לקוצר נשימה... היא פשוט "נובחת" וכאלה... והחום התחיל לרדת... "רק" 39.9... נקווה שהאנטיביוטיקה תשפיע. יום ניסינו את שיטת האמטיה עם מלח, עזר קצר, הוריד לה את החום לחצי שעה ל8.5 {הכי נמוך זהשלושה ימים}, אבל עדיין- רק לחצי שעה... ננסה את החומץ מחר, כשנקנה. תודה רבה על הכל! אתם אחלה1

dusa

New member
מקווה שכבר מאוחר מידי ובכל זאת

פעם היה לי גם חום נורא גבוהה במשך שלושה ימים והאנטיביוטיקה לא עזרה. באה דודה לבקר אמרה לשים מתליות עם מי קרח על הבטן. כל פעם שהמטלית מתחממת, לטבול אותה שוב בקערה עם מי קרח. זה היה סיוט אמיתי. הטראומה קשה שעד היום אף פעם אין לי חום. אבל בסוף התהליך נירדמתי עם המתלית על הבטן ובבוקר קמתי עם חום נמוך משמעותית!!!!! (38 לעומת 40) אפשרות אחרת ששמעתי אבל לא ניסיתי זה למרוצ אלכהול/ עארק על הבטן וכשמתאדה למרוח שוב ושוב ושוב ושוב.... ושתהיה בריאות מלאה ושלמה במהירות!!!!

למעלה