חום בלתי מסובר

חום בלתי מסובר

לעוד מישהי יש?פעם בשבועיים ככה, עולה לי החום בלי סיבה נראת לעין. בלי צינון או כאב גרון או ראש. החום עולה לא מאוד גבוה ויורד עם כדור. בתקופה שאובחנתי היו לי שבועיים כאלו עם חום בערבים. בשמונה בערב החום היה עולה לי לשעתיים שלוש ויורד לבד. כשהייתי אצל שיינמן שאלתי אותו והוא אמר שיכול להיות קשר ולא יודעים. שיכול להיות שזה קשור למצב של הדלקת שיש בגוף למעשה. מוכר למישהי? זה קצת מעיק. מנטרל אותי כרגע כשאני ממש צריכה ללמוד...

galim29

New member
באמת תמוה

לא יודעת אם יש קשר. אבל לי למשל תמיד בבדיקות דם, יוצא מחוץ לנורמה הבדיקה של ESR ו- CRP שמעידות על דלקת בגוף, ושקיעת דם גבוהה. אז אולי אפשרי גם מה שאת מתארת.

זואילי

New member
כן! אני ככה!

התחלתי לשים לב לזה בתקופת הטיפולים, ואח"כ פשוט נאלצתי למדוד הרבה פעמים חום אז עליתי על העניין. כמובן שכל רופאיי עודכנו. וכולם לא מתייחסים לזה. רק אחד, שכאשר החום שלי מגיע לו ככה סתם ל 38 מקבל עדכון, ואז אומר לי להוריד את החום עם משכך, ואם תוך שעה זה לא יורד אז הופה אני מתייצבת במיון. אבל זה בגלל הקפדה יתרה שלו בשל שנת הניתוחים הקודמת שלי. כבר לא לוקחים איתי צ'אנסים וכל דיווח שלי מקבל טיפול מיידי. תרגישי טוב הוט וומן

זהבה240

New member
לי יש את זה כבר שנים

לפני כמה שבועות/חודשים כבר מישהי שאלה על זה. כנראה, אי אפשר לדעת, שזה אחד הסימנים של הדלקת בגוף. ולפעמים זה מופיע ולפעמים לא. לרוב זה מופיע כשיותר רע לי. אבל גם היה לי יותר רע בלי חום. ולפעמים זה נמשך גם כמה ימים. לרוב זה חום נמוך עד 37.6, אבל עם הרגשה כללית של חום וחולי. סתם הרגשה מעצבנת. זהבה

למעלה