חום בזמן הלידה

חום בזמן הלידה

אני סקרנית בעקבות דיון עם חברה - לשתינו היה חום בשעת הלידה ולכן זירזו אותנו לקיסרי וכן נתנו לנו ולתינוק אנטיביוטיקה. אני תוהה - על מה מעיד חום בלידה? מה הסכנות? מישהי יודעת במקרה?

titi789

New member
גם לי היה חום בלידה

אבל לא זיזרו אותי לקיסרי (ילדתי רגיל) ולא נתנו לי אנטיביוטיקה. כן נתנו לתינוק אנטיביוטיקה מחשש שהושפע מהחום- אני לא יודעת להסביר בדיוק למה.

אבל אין לי מושג למה זירזו אתכן לקיסרי (או נתנו לכן אנטיביוטיקה- אם החום ירד לאחר מכן מעצמו....)

ט ו ש ה

New member
חום בלידה

כמו חום בכל מצב אחר, עשוי במקרים מסויימים להעיד על זיהום, או חשש לזיהום שעלול לסכן את האם או העובר. ברוב המקרים, ההתייחסות היא לזיהום של מי השפיר (כוריואמניוניטיס).
לרוב, חום אימהי בלידה לא יהיה סיבה יחידה לזירוז ו/או ניתוח קיסרי, ובדרך כלל המקרים שבהם יש ניתוח שכזה על רקע חום, הוא מתרחש כשיש סיבה נוספת לניתוח - למשל, חוסר התקדמות בפתיחה, סימנים קליניים נוספים שיכולים להעיד על זיהום (למשל, אם לקחו לך תרביות דם, ו/או תרביות שתן ו/או תרבית וגינלית, ומשהו חזר חיובי), ניטור עוברי לא תקין, מים מקוניאליים.

קורלי27

New member
אהבתי..

את התאריך לידה של הבחור החדש, 24/02 זה התאריך שלי וכמעט שלא יצא לי להכיר אנשים שנולדו ביום הזה ספציפית מכירה אנשים שהתאריך שלהם יום לפני או יום אחרי אבל לא בדיוק באותו יום..

יכול להעיד על זיהום ברחם

וזיהום כזה יכול לעבור לילוד
למשל אי- קולי
השבוע לצערנו מת ילוד מזיהום כזה....

Xx Leyla xX

New member
לי היה חום בזמן הלידה, אבל ממש לקראת הסוף

בסביבות ה 39.4, כמה רופאים אמרו לי שזו תופעת לוואי של האפידורל אבל עדיין קיבלתי אפידורל וכך גם אורי במשך 3 ימים.

Xx Leyla xX

New member
קיבלתי אנטיביוטיקה, לא אפידורל...

רוצפין לווריד, וגם אורי קיבל.

למעלה