חול לארגז

skarlet ohara

New member
חול לארגז

אני מזועזעת קניתי את קלין אנד קליר של אמתי, חול חתולים קריסטלי. והוא מסריייייייייייייייייייייייייייייייייייייח הוא לא סופג שתן, אז הקקי מתגבש קצת, נו יופי. אבל הריח של השתן מזעזע ונורא ודוחה, הוא לא סופג ולא מנטרל האם אני מבקשת יותר מדי??? במה אתם משתמשים? זה ממש נורא....

WTR

New member
קלין אנד קליר זה קריסטלי?

תנסי לבקש להחליף כי את ממש לא מרוצה...

Linimfin

New member
אני משתמש בחול רגיל ומחליף כל זמן

קצר יחסית. אפשר לנסות את קטס בסט שאמור להיות ממש טוב ונוח (זה מעין נסורת...) וממולץ בחום ע"י דר' עמיר מאורר. לוסיל לא אהבה אותו בכלל היא לא הסכימה להשתמש בו...

skarlet ohara

New member
מה זה אומר חול רגיל?

איזה חברה, איזה סוג. או שאתה מתכוון לחול ים? חחחח אגב, אתה חייל?

Linimfin

New member
חול שנקרא euro kitty

אני יודע שהוא די פושטי אבל לוסיל מאוד מרוצה ממנו. ניסיתי כל מיני סוגים ואותו היא הכי אהבה... כן אני חייל. למה?

Sweet Fantasy

New member
מה אני עז?

אז מה אם לא עשיתי שירות מלא

skarlet ohara

New member
אז אולי את באמת עז...

בשרשור זה משתתף מי שרושם באיזה חול הוא משתמש..................................................... כשתעשי את זה, נחשוב עליך. מלבד זאת, אותך כבר יש לי במסנג'ר לשאלות. אל תדאגי, כשאני צריכה אני שואלת.......

Sweet Fantasy

New member
לא עניתי כי רצית חול איכותי

ואני משתמשת בחול הכי פשוט שיש, ורשמתי את זה כמה וכמה פעמים, לא הרגשתי צורך לחזור על זה שוב.

Linimfin

New member
אני אשמח לעזור...

אין לי מסנג'ר יותר... אבל יש לי איסיקיו 290350473 Linimfin

skarlet ohara

New member
אני דורשת עוד תגובות ../images/Emo88.gif

שרשור סוגי חול, כמויות ויתרונות- דחוף!!! אני לא יודעת אם אני יכולה להחליף, כבר השתמשתי בקצת.

אני משתמשת ב קטס בסט....

אני מרוצה ממנו כל חול צריך להחליף יחסית מהר אני כל 3 4 ימים מחליפה. 4 קילו עולה בין 30-40 שקלים 10 קילו 60-70 שקלים קטס בסט זה עץ דחוס שאחרי שהוא נרטה הוא מתפורר ונשאר למטה בשחבה התחתונה והשלמים בשחבה העליונה.

כן הוא נראה כאן ממש קטן...

ביום הוא בן 3 חודשים (עוד שבוע) הוא הרבה יותר גדול הוא גודל לי מיום ליום חבל על הזמן....

למעלה