"חול ברגליים"

nillis

New member
"חול ברגליים"

הבת הקטנה שלי,בת 3, מתלוננת שיש לה חול ברגליים ,לפעמים גמ בידיים,אבל היא לא מתנגדת לשחק בחול בחוף הים.אורתופד לא מצא שום בעיה.לפעמים היא מתעוררת בלילה בבכי מכאב ביד(לא באותה יד)אבל מהר מאד נרדמת. היא מאד רגישה ,מתרגשת מכל דבר קטן, בקלות נכנסת לאיסטריה,ומאד קשה לשחנע אותה במקרה כזה.מפחדת מראש, מאנשים גדולים, כל הזמן זזה ומתרוצצת. יכול להיות שלכל הדברים האלה יש סיבה אחת? המליצו לי לפנות לפורום הזה.אודה מאד אם תענו לי.

hana5

New member
מנסיון

אורתופד מסתכל על משהו אחד ונוירולוג מסתכל אחרת.

נאוה ר

New member
אני מסכימה עם חנה

בתור התחלה הייתי פונה לנוירולוג ומתייעצת איתו גם על פנייה למומחה בזרימת דם. אם לא תמצא תשובה בכיוונים האילו אפשר לחשוב על רגישות חושית.

Voyagers

New member
רגישות סנסורית

אני אמא לתינוקת בת שנה ו-4 חודשים שנמצאת באמצא תהליך אבחון על ידי מרפאה בעיסוק בלוינשטיין בשל רגישויות סנסוריות שמתבטאות ברגישות לרעשים, מגע (לא מוכנה לגעת עם האצבעות בירקות, פירות וכו'), לא אוהבת חיבוקים ונשיקות, התחילה לאכול מוצק ולא טחון רק בגיל שנה, הדבר הראשון שהסכימה לאכול היה שוש. אשמח להתכתב עמך בנדון.

nillis

New member
רגישות חושית

האמת שהנושא הזה בשבילי חדש,עד לפני חודש לא ידעתי שלבת שלי,כנראה, יש רגישות חושית. רק אחרי שהיא התלוננה על החול שמפריע לה התחלתי ללמוד את הנושא.השבוע נוירולוגית בדקה אותה ,לא מצאה בעיה נוירולוגית והמליצה לפנות למרפאה בעיסוק. אני עוד מתלבטת אם להתחיל מייד, כי אני כבר למדתי איך להתנהג איתה , ועד שהיא תתרגל לבן אדם חדש - למטפלת, זה יכול לקחת חודשים, מצד שני , הם בטח יכולים לתת כלים להתמודד עם הבעיה. עד עכשיו הלכתי לפי התחושות שלי, ולא טעיתי. אני קוראת לזה "אמוטרפיה".

למעלה