חולשת שילטון החוק

jak44

New member
חולשת שילטון החוק

החרדים כמו גופים קיצונים רבים זיהו את חולשת שילטון החוק במדינת ישראל ועל כן הם מרשים לעצמם להפעיל אלימות רבה כלפי המישטרה ולפזר איומים לכל עבר (כולל השא ישי שקיבל אור בגוף ומיתנגד לעריכת מיצעדי גאוה בת"א ) הדמוקרטיה הישראלית בחולשתה הרבה פתחה בימים אלו פתח מסוכן ביותר בו כל קבוצת כח קיצונית תיכפה את דרכה על המדינה ללא תגובה הולמת של שילטון החוק , להזכירכם היום זה מיצעד הגאוה מחר זה נגד ציבורים אחרים כולל החרדים עצמם ובמהלכים אלה טמונה הסכנה הגדולה ביותר לעצם קיומה של מדינת ישראל, ובתרחישים כאלה הינו כבר בעברנו ההיסטורי !ולדאבוני כרגע איני רואה שום מנהיג שיעצור את ההיתדרדרות לפי התהום.

sheketz

New member
../images/Emo45.gif כאשר המשטרה משדרת חולשה

על ידי פירסום חששות אמיתים או מדומים, זה רק מזמין את החרדים להתפרע עוד יותר. האמת היא שפרסום של חששות כאלו זה נובע מכיסתוח של הדרגים הבכירים במשטרה. הם אומרים (ומפרסמים) יש חשש לבעיות ומגלגלים כך את האחריות ליועץ המשפטי ולדרג הפוליטי. זהו סימפטום ועדות החקירה שלקינו בו - ובסופו של דבר מבטא חולשה של ההנהגה הפוליטית של המדינה.

אני פשוט מתבייש במשטרה ובתגובה שלה

כל יום שעובר מרתיח אותי עוד יותר. האנשים המתפרעים האלה הם יהודים כמוני אבל הם פשוט עוברים כל גבול. והכי הכי גרוע שבגללם חילוניים מזדעזעים יותר ויותר מהחרדים ולא מבינים שרוב החרדים הם לא כאלה. היה לי חמש שנים בוס חרדי אומנם חוזר בתשובה אבל חרדי לכל דבר והוא היה אחד האנשים הכי סובלניים שאני מכיר!!! חמומי המוח האלה שחושבים שהמדינה של אבא שלהם עברו כל גבול. אני מאשים בזה רק את המשטרה!!! מלכתחילה צריך הייה לנהוג נגדם ביד קשה. לא מספיק הם השתלטו יותר ויותר במשך השנים על עיר הבירה שלנו עכשיו הם רוצים להחזיר את העיר הזו לימי הביניים עם הכפייה הדתית שלהם. אז נכון,גם אני לא מת על הפרובוקטיביות המוגזמת במצעד הגאווה. אולי בנסיבות אחרות אם חמומי המוח האלה היו נוהגים אחרת היה אפשר להידבר ולהסכים על מצעד מאופק ביותר ובינינו לא חייבים להתפשט כדי להעביר מסר שגם להומוסקסואלים מגיעות זכויות. אבל עכשיו זה כבר מאוחר מדי!!! עכשיו זה עניין של פרינציפ. המצעד הזה יהיה גם יהיה וכל התנהגות כזו קיצונית של חמומי המוח רק מחזקת את המסקנה שהמצעד הזה חשוב מאין כמוהו להוכיח לעולם שאנחנו מדינה נאורה ככל המדינות בעולם המערבי!!! להוכיח שאנחנו יודעים להיות סובלניים למיעוטים החיים בינינו ולא רק למיעוטים על רקע לאומי אלא גם למיעוטים שאורח החיים שלהם שונה בצורה כזו או אחרת משלנו. בשום מדינה מערבית מתוקנת לא היה קורה כדבר הזה כמו שקורה במדינה שלנו. בשום מדינה מערבית לא היו חוסמים מצעד של מיעוט כזה או אחר משיקולים של קנאות דתית. כל מדינה מערבית מתוקנת כבר מזמן הפרידה את הדת מהמדינה. רק אנחנו עדיין שבויים בהלך מחשבה של החיים בגלות. כדאי שנתעורר כי החרדים חמומי המוח האלה לא שונים במאומה מאחמדיניג'ד וחבריו!!! קנאות על רקע דתי היא הרעה החולה של העולם כבר מאות שנים והגיע הזמן לשים לזה סוף. אם נבטל את הלאומיות בעולם לא יהיה צורך גם ביהדות כחלק מהלאומיות כי כל העולם יהיה עם אוניברסלי אחד. החזון הזה בהחלט אפשרי והשוק האירופי המשותף הוא ההוכחה לכיוון הנכון שהעולם הולך אליו. אבל בשביל שזה יצליח חייבים להילחם בקנאים הדתיים בכל העולם ובעיקר כמובן במוסלמים. זה בכלל לא מקרי שעכשיו החרדים והמוסלמים בירושלים פתאום משתפים פעולה. זה בכלל לא מקרי!!! אני מצפה ממשטרת ישראל שתתעורר ותפנה כל משאב אנושי לדכא גם באכזריות אם צריך את גילויי השנאה האלה בכל הארץ. אנחנו נמצאים במרחק של פסיעה קטנה מלהפוך לאיראן 2 וכל זה בגלל אזלת יד שלטונית,היכנעות מרובת שנים לסחטנות ולכפייה הדתית ועכשיו היכנעות אפילו של הזרוע שאמורה לאכוף את החוק למיעוט המטורף הזה שמנסה להחזיק את כל המדינה שלנו על האצבע הקטנה שלו!!!

למעלה