תשובה לשירה.
שלום שירה. נתחיל קודם במה למדתי במחשב: אני כבר עובד עם מחשבים למעלה מ-15 שנים, ואני יכול להגיד שלמדתי המון מהמחשב, למדתי דברים רבים שלא ידעתי קודם לכן, המחשב השכיל אותי בהרבה מובנים, ואני כולי מלא תודה לזה שהמציא את המחשב. רק מה, במבט לאחור, אני רואה שבזבזתי הרבה מאוד זמן מיותר בעבודה עם המחשב, טונות של זמן על תקלות במחשב, טונות של זמן על משחקי מחשב, טונות של זמן שעיני בוהות בדפי אינטרנט מיותרים, טונות של זמן על ניסיונות להוריד מהאינטרנט קבצים של שירים, סרטים,ומשחקי מחשב שלא את כולם שמעתי, ראיתי, או שיחקתי, זמן מיותר שיכולתי לנצל אחרת. היום אני משתדל לצמצם כמה שיותר את את העבודה עם המחשב. ולשאלה השנייה: בפורום הזה למדתי, שיש לחלק את המין האנושי לארבעה מחלקות, ולא לשלוש כמו שאמר דון חואן. המחלקה הראשונה: נשים שכותבות כמו נשים. המחלקה השנייה : גברים שכותבים כמו גברים. המחלקה השלישית: גברים שמחופשים לנשים שכותבים כמו גברים. המחלקה הרביעית: נשים שמחופשות לגברים שכותבות כמו נשים. מבלבל? לא נורא גם אני התבלבלתי בהתחלה. עוד כמה דברים שלמדתי בפורום על החברה

ולא לקחת בצורה אישית) 1) שירהת העשבים: חכמה, שנונה, בעלת יכולת כתיבה מדהימה, חסרת סבלנות, מפרגנת כשצריך, לא פוגעת אם לא פגעו בה. 2) אחת שבדרך: חביבה, נעימה, עוזרת בשעת צרה לכל אחד, מעולם לא פגעה בזבוב, כל אחד היה\היתה רוצה שתהיה לו\לה ידידה שכזו. 3) מעבר קסום: חידה, עדיין לא פיענחתי את מלוא האישיות שלו, רדוד משהו, מתחכם לפעמים, נעים שיחה. 4) עיט מדברי: שחצן, יהיר, אחד מהמחלקה השנייה, מסתכל מלמעלה על כולם, מ-זוית ראיה של ציפור, אדם מופנם, שהפורום הזה מהווה לו קרקע פוריה לזרוע זרעים של פתיחות. 5) גם על עצמי לדבר ידעתי: טוב לב, ידיד לעת מצוא, וחבר לשעת צרה, אדיב(ויעיד על כך 'מעבר קסום)', מנומס, נוח לבריות, חולמני מעט, וחבר באגודת הכורסא של 'ארצי בנקר'. יא אללה, ביזבזתי המון זמן על ההודעה, עכשיו כולם יתנפלו עלי פה בפורום. ביי, נוליה.