חולשה בלתי מוסברת

BigBadMAMA

New member
חולשה בלתי מוסברת

שלום, אני בן 19 בצבא משרת ביחידה קרבית. כבר כשנה אני מרגיש בחולשה, כאבי ראש ולעיתים הרגשה של שפעת אך ללא חום. בנוסף יש לי כאבים בפרקים בידים, מרפקים , ברכיים וצוואר. וכאבי שרירים בצלעות ובידיים. כבר כחצי שנה אני מסתובב מרופא לרופא ועברתי אין ספור בדיקות דם היצאו תקינות.היתכן שיש לי את הפיברומיאלגיה? מה עלי לעשות? כל רופא(רופאים כלליים, פנימאי) שהייתי אצלו אומר שהכל תקין אצלי ואין לו מה לעשות. ואם ידוע לכם איך הצבא מתייחס לחולי פיברומיאלגיה(אם אני אכן חולה).. בתודה מראש, מישהו שסובל.

גקוב

New member
חולשה בלתי מוסברת

יש להניח שאתה באמת חולה, אבל לא הגעת לרופא שיודע לאבחן את המחלה. גם בצבא עוד לא יודעים איך להתיחס למחלה הזו אם זו המחלה שממנה אתה סובל? אני ממליץ לך להתקשר לעמותת אסף טל.1700707008 הם יתנו לך רשימה של מומחים לפי אזור מגוריך או הבסיס בו אתה משרת. תוכל להכנס לאתר www.bsh.co.il/forums/AIIMessages2.asp?Fnumber=176 ןתקבל כל אינפורמציה שנחוצה לך על המחלה ומומחים שיודעים לאבחן אותה.

כאבי מפרקים

יש סיבות רבות אפשריות לכאבים שאתה מתאר- העובדה שבדיקות הדם תקינות אכן מרמזות לכיוון של פיברומיאלגיה- אני ממליצה לך לבקש הפניה לראומטולוג בצבא או בבית חולים על מנת לקבל תשובה מוסמכת

למעלה