חולצת באטמן

חולצת באטמן

היי
חברה שלי נורא רוצה חולצת באטמן [חולצה שחורה ועליה ההדפס - כמו זו שבתמונה (רק שההדפס לא יהיה כזה ענקי וחסר פרופורציה לגודל החולצה], והיא מחפשת בנרות ולא מוצאת. אני רוצה להפתיע אותה ולקנות לה, אבל אני לא יודעת איפה אפשר להשיג [אני מניחה שבחנות שעושים בה הדפסים עם גיהוץ לא אמצא כזו, כי זה לא משהו עד כדי כך מבוקש]. יש מושיעים? חנויות קומיקס? סתם חנויות בגדים שאתם יודעים שיהיה בהן חולצה כזו? המוני תודות

Aeon

New member
את יודעת...

גם אני חיפשתי בנרות חולצה כזו של באטמן (ממש כמו בתמונה ששמת) ולא מצאתי בארץ... לפני שאיבדתי תקווה נסעתי לטיול (לימודי) לאיטליה, ושם מצאתי בדיוק חולצה כזו (תארי לעצמך את השמחה). אני ממליצה לך ללכת לחנות שעושה באמת הדפסות (יש בדיזינגוף סנטר) ושם לעשות את החולצה לחברה שלך. או ללכת לחנות ששמה ג'יפה (כן... ג'יפה) היא נמצאת ברחוב בוגרשוב בת"א, אולי שם תמצאי... מקווה שעזרתי.

דיזינגוף סנטר?

או הדוכן שנמצא בפינת [או שזה לא נחשב לפינת?] דיזינגוף וקינג גורג? בכניסה לשוק הכרמל.. החנות בבוגרשוב - מה יש בה? ז"א, זו חנות קומיקס או..? תודה רבה

Aeon

New member
התכוונתי לחנות שנמצאת בתוך

דיזינגוף סנטר. וג'יפה (החנות בבוגרשוב) זו חנות שמוכרת כל מיני מוצרים אקסקלוסיבים של דמויות דומיקס ועוד... בין אם זה סניקרס וחולצות וכל מיני פיצ'פקס... יש לציין שרוב המוצרים שהחנות מציעה אינם זולים אבל החנות עצמה מאוד מרשימה ואני ממליצה לך ללכת לבדוק...

BaSTArD077

New member
כן יש בקרסטרומן../images/Emo70.gif

וצירוף מקרים מטורף שאני בזה הרגע לובש אותה.. היא עולה משהו כמו 100 שקל אם אני זוכר טוב.. אחלה חולצה :]

למעלה