חולצת אפיק....

3rdRectom

New member
חולצת אפיק....

שלום לכם, כאן שי מדבר... חברים, החורף קרב ובא... והחלטתי להכין לחברותה ולחבריה הפתעה... אני מכין (שולח לבית דפוס שיכין לנו את זה) קפוצ'ון ארוך בצבע אפור מאגניב... שכתבו עליו מאחור (כמה הצעות בקישור המצורף). עלות הקפוצ'ון 60 שקלים.. כל המעוניינים נא להודיע לי ולהעביר אלי את הכסף עד התאריך 17/8/2003 תודה לכם.. שי. החולוצות יהיו מוכנות ב24/8/2003 בחרו את ההדפס האהוב עליכם, אם אתם יכולים אז בהייד פארק, או אם אתם עצלים אפשר גם בתפוז... לכתוב את מספר ההצעה שלכם התגובה אז נוכל בתורה דמוקרטית לבחור את ההדפס שיודפס... תודה לכם שי. http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=533285

Heavy Thought

New member
פחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי אלוהים חחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחח זהו, סיימתי. כן. חח

3rdRectom

New member
חברים...

אם אנחנו מזמינים יותר מ-11 חולצות אז המחיר הוא 50 ש"ח...

3rdRectom

New member
טוב חברים... יש החלטה.!

זה יהיה קפוצ'ון לבן... מאחור יהיה כתוב בגדול "גם אותי אפיק מצחיק" ומקדימה בצד שמאל על החזה בקטן יהיה כתוב "A-FIC" עלות החולצה 50 שקלים... כל המעונינים נא להביא לי 50 שקלים ומידת הקפוצ'ון שאתם רוצים(M,L,XL) עד התאריך 17.8.2003

Tapuhi

New member
AFIK kickes ass!

reminds me..
yesterday when we were visiting some friends in our neighberhood, their neighber (about 8 years old) spanked my ass and said- "nice ass" I hate Canadians (lo sheze lo kara bIsrael.. ilu hashovav)

YaLdoNet 4 EveR

New member
אההה שי כנס רגעעעע ../images/Emo176.gif

ה"גם אותי אפיק מצחיק" ענק ושאווה לחלוטין ויש לי תחושה עזה שאני אפקיר את כספי למען אפיק ילדינו! (לא מקורי) אבל הזכויות שמורות לחברותאים גרם לי להסס שכן אינני חברת חברותא וזה נותן תחושה שזה... לא מיועד למי שהוא לא חברותאי!
אולי תורידו את זה?! ועוד הצעה - תעשו כמו שכתבו בפורום שלכם.. מקדימה "אפיק" ומאחורה מה שנבחר.. הכי שוס. ורעיון מקורי, סחטיששש

When i say "A" you say "Fik" when i say "Ma" you say "Tzchik" - Afik Matzhik!
אוהבת את הצפון.

למעלה