חולצות T שחורות

מיכל שב

New member
חולצות T שחורות

בוקר טוב לכולם, אני מחפשת מקום ממש ממש זול כדי לקנות חולצות T שחורות לתחפושת שלי ושל הילדים. בגלל שאני מתכננת להדביק על החולצה כל מיני תוספות - החולצה תלך אח"כ לפח ולכן חבל לי לבזבז כסף על T טובה. פעם היתה חנות ברחוב סלור אבל היא נסגרה. מי מכיר?

NYMets Man

New member
יש מקום שנקרא טריק צבע

אל תשאלי אותי איפה זה אבל את יכולה לחפש איפשהו... זה השם בכל אופן

liorhikri1991

New member
אני יודע איפה זה...

מרחוב שטממפר היכן שנמצאת תחנת המשטרה אם היא באה מכיוון חיים עוזר צריך לקחת שמאלה להמשיך ישר ושוב שמאלה

מיכל שב

New member
יש חנות ליד הבית שלי ובחיים לא ראיתי

לא יאמן...

יש בהאנגר ובראלף קטה

זה חולצות שמיועדות להדפסה לבתי ספר עולות בסביבות 10 ש"ח תלוי בסוג

Shusho

New member
יש גם בחיים עוזר (למטה)

או שזה כבר בר כוכבא? בכל מקרה בצד הנגדי לעיריה, יש את סטוצ'י, יש שם המון חולטות טריקו חלקות וכו' בהמון מידות.

Shusho

New member
אה וסתם שתדעי לך,

אמהות שמכינות תחפושות זה הכי מגניב, לי תמיד אמא הכינה/תפרה והיו לי תחפושות ממש שוות, בניגוד לכל הפלסטיקים שהיו לחברות שלי...

מיכל שב

New member
נשמה../images/Emo25.gif

אני מקווה שהוא יאהב את הרמזור שאני מכינה לו (גם אמא שלי תמיד היתה מכינה לי תחפושות). ליואבי קניתי תחפושת של ג'ון סיינה מ WWE והוא מאושר. אני רק רוצה להכין לו שרשרת גורמט גדולה להשלמת ההופעה.

יעל663

New member
יש את חולצות יעל באיזור התחנה המרכז

ית... באיזור שהיתה החנות יד יצחק... לא בטוחה ב100 אחוז- אבל שווה לבדוק בדפי זהב- חנות מעולה.

liorhikri1991

New member
נכון גם שם יש,ויש גם ב...

בחיים עוזר ליד פלאפל מרדכי יש חנות של יעל

ראלף קאטה

יכין סנטר.. אם את צריכה חולצה פשוטה את יכולה לבקש ממכרים שלך......אפשר תמיד להשיג דברים תחפושת מקורית זו התחפושת הכי מגניבה והכי יצירתית.לדעתי ... בהצלחה
זו השנה האחרונה שלי שאני מתחפשת
ו

למעלה