חולצות קיילי

EyeSeeYou

New member
חולצות קיילי

איפה למען השם משיגים חולצות קיילי בארץ או באינטרנט (חוץ מאשר באתר שלה שם החולצות ממש לא להיט)

אפרת ר

New member
מכינים לבד!

זה הכי יפה ומיוחד... תמצא תמונה שאתה אוהב, תביא לחנות שעושה חולצות ותדפיס... יש לי חולצה שלימבו הכין שנסענו להופעות- יותר יפה מכל הקנויות שיש לי (ויש לי המון...)

לימבו

New member
תמורת סכום סמלי

אני מוכן להכין גם לך אחת
יש לי מלא חולצות קיילי.... אחת שהכנתי שרואים רק את העיניים שלה וכתוב is the world still spinning around? (זאת החולצה שהיא מדברת עליה) חולצת Thank You For Flying KM AIR Your Disco Needs YOu (קנינו את זה ב- On A Night Like This Tour) ועוד מלא...

לימבו

New member
ואם כבר עסק...

אולי אתם יודעים כמה שווה היום בקבוק מי קיילי? יש לי כמה למכירה... אני מחכה שהתעריף יעלה... עוד מעט זה פג תוקף

p i n g o

New member
חחחח

אתה תמיד יכול לשפוך את המיים ולהחליף במי ברז... אף אחד לא ישים לב

לימבו

New member
כשיצאנו מההופעה

אני וחבר שלי דאז מילאנו את המעילים שלנו בבקבוקים. היתה לו מזימה לחכות כמה שנים ולמכור את זה במאות דולרים
אני צריך לברר מה ה"מחירון" של זה... יש לי בראש רק מישהו אחד שיכול לעשות את זה. (חבר של אפרת!) הלו יו אס איי, די איז איזראל קולינג

p i n g o

New member
הלוואי ויכולתי גם....

עזוב לפלח בקבוקים תן לי רק להיות בהופעה שלה.... רק לראות אותה במציאות....

אפרת ר

New member
המחירים בשמיים אבל..

נכון לעכשיו אין קונים (אולי בגלל שהרבה מהקונים הפוטנציאלים סחבו מההופעות הרבה לבד... גם לי יש עוד 7 נדמה לי...) הנה כמה נסיונות למכור: אחד בחמישים פאונד, שני רק בעשר, ואחרון שנראה מוזר לדעתי

tatababa

New member
מן הסתם

לא יהיו קונים. הרי מי יקנה בקבוק מים במינימום עשרה פאונד? (שבעים וחמישה שקלים). בייחוד אחרי שאנשים השיגו את זה חופשי בחינם אז הם עוד מעיזים לבקש חמישים פאונד על זה? באמת פלא שאין קונים.........

tatababa

New member
70 שקל

לבקבוק מים שכל מה ששונה בו התוית נראה לי מוגזם (וכמובן נוסיף לזה את המשלוח שהוא גם כן יקר) ובקיצור - העסק יוצא לא רלוונטי בכלל. תודה בכל אופן, רן

p i n g o

New member
אי אפשר להשיג בקבוק בלי המים?!

הרי המים זה סתם מי אוויאן, כל מה שמיוחד זה רק התווית. אז שימכרו בקבוקים ריקים או רק את התווית. יכול להיות יותר משתלם מבחינת המשלוח לפחות...

לימבו

New member
יש לי אחד כזה גם...

אני לוקח אותו כל פעם לשיעור ספינינג...
בכל מקרה, לאחר דיון מעמיק בנושא עם אפרת החלטתי שהמחיר הוא 10 פאונד (אני מעדיף לקבל בפאונדים
) אז מי שרוצה בקבוק- שיפנה אלי במסר

למעלה