חולצה של PTA? עם איש הנוצה מאיפה אני משיג?
L little 14 New member 26/6/06 #2 מקורית ...... מההופעה ולא מקורית יגיעו לתל אביב (נו לחנות של ההדפסות שם ליד הנחלה) בעוד שבוע בערך
L little 14 New member 26/6/06 #5 נו מה את לא מכירה!?!?!?!?! ../images/Emo2.gif יש חנות כזאת ליד הנחלה קטנה (צמודה לשוק) קיצור הייתי שם היום והוא בירר לי ואמר שיהיו לו הדפסות שלהם בעוד 7-10 ימים יאללה מי בא איתי????
נו מה את לא מכירה!?!?!?!?! ../images/Emo2.gif יש חנות כזאת ליד הנחלה קטנה (צמודה לשוק) קיצור הייתי שם היום והוא בירר לי ואמר שיהיו לו הדפסות שלהם בעוד 7-10 ימים יאללה מי בא איתי????
S super girl 15 New member 26/6/06 #6 ../images/Emo12.gifאני ואני לגמרי רצינית... שאת אומרת "נחלה קטנה" למה את מתכבנת..? חחחחח לאחת מההתנחליות שבתל אביב?! קיצר... כבר אמרתי לך שגם אם לא תרצי אותי איתך, אני דבוקה אלייך.. יאללה זרקי תאריך... מתי אמרת..? עוד 10 ימים?! סבבה אני באה...
../images/Emo12.gifאני ואני לגמרי רצינית... שאת אומרת "נחלה קטנה" למה את מתכבנת..? חחחחח לאחת מההתנחליות שבתל אביב?! קיצר... כבר אמרתי לך שגם אם לא תרצי אותי איתך, אני דבוקה אלייך.. יאללה זרקי תאריך... מתי אמרת..? עוד 10 ימים?! סבבה אני באה...
S super girl 15 New member 26/6/06 #8 כן.. אכן כושל... ../images/Emo9.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... אמממממ... פשוט בכל מקום יש נחלות ושוק ובלה בלה... ובתל אביב יש יותר מידי... אז כתובת מדוייקת זה יהיה טוב...
כן.. אכן כושל... ../images/Emo9.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... אמממממ... פשוט בכל מקום יש נחלות ושוק ובלה בלה... ובתל אביב יש יותר מידי... אז כתובת מדוייקת זה יהיה טוב...
S super girl 15 New member 26/6/06 #12 ../images/Emo45.gifסבבבבבה אז אני באה איתך... 10 ימים.... ויש לנו חולצה... גם מחיר מדויק יש לך...?
L little 14 New member 26/6/06 #13 מחיר מדויק לא אבל............ בפעם האחרונה שקניתי שם זה עלה 40 ש"ח אז בטח גם עכשיו משהו כזה
ו ו א נ ס ה New member 27/6/06 #15 אני מניחה שגם בחנות כמו "תומר" בדיזינגוף סנטר צריך להיות. אפשר לברר...
L little 14 New member 27/6/06 #17 אין שם ../images/Emo4.gif ביררתי היום בעעע והמוכר המסטול גם עשה לי פרצופים פאקינג פריק דפוק