חולצה של קווין! D:

Hikary

New member
חולצה של קווין! D:

כמה חיפשתי!!!!!!! בבוםבמלה-ביום האחרון! אני הסתובבתי שם לתומי,הרמתי ראש ולפתע אני רואה QUEEN ישר רצתי לחנות וקניתי את החולצה=] עלה לי 45 שקל-ואני שמח על כל אגורה:) תיאור החולצה: חולצה שחורה לוגו של קווין בצבע לבן בענק מאחור The Miracle למעלה צבוע בדברים באמצע יש את התמונה של האלבום(המאגניבה של כולם מחוברים-בענק=] ) ולמטה בפינה QUEEN. כל כך יפה! =]

Teo Toriatt

New member
הייתה לי כזו

היא עוד מאופסנת (?) איפשהו ממש קרועה ודהוייה. (ממתין בסבלנות לתגובתה של Khammel על החולצה.....)

khammel

New member
../images/Emo11.gif אין תגובה

(TWC עשויה להרביץ לי אם אני אכתוב את דעתי על המפלצת הירוקה עם הארבע ראשים המעוותים)

Teo Toriatt

New member
כי

פרדי חשב שזה שם טוב, מילה אחת, עם קונוטציות מניות (מלה נרדפת להומוסקסואל באנגלית) השם הגיע כנראה משני שירים White Queen ו March of the black Queen שהם עבדו עליהם באותה תקופה. לכ כולם אהבו את השם בהתחלה אבל פרדי במהלך מקסים של הפרד ומשול אמר אישית לכל אחד שכולם חוץ ממנו מאותו אחד מסכימים אז כולם הסכימו.... שמות אחרים שחשבו עליהם היו grand Dance ו Rich Kids. שמי שחשב עליהם היו בריאן ורוג'ר (בהתאמה) - מה שמחזיר אותי לתיאוריה מלפני כמה שבועות שמה לעשות פרדי היה אחראי על השמות בלהקה - מאז שהוא כבר לא איתם השמות הולכים ומתדרדרים...

marser

New member
חח תודה

פרדי התחמן הזה וקווין עדיף על שני האחרים

khammel

New member
והרי הציטוט של פרדי

I thought up the name Queen. It's just a name, but it's very regal obviously, and it sounds splendid, It's a strong name, very universal and immediate. It had a lot of visual potential and was open to all sorts of interpretations.​

Hikary

New member
תתחדש(!)

תודה רבה! P: חחחחחח..פרדי התחמן XD מה זה לנצל"ש? =]

khammel

New member
נצל"ש = ניצול שרשור

מנצלים שרשור קיים שהדיון בו הסתיים כדי להמשיך ולדון בנושא אחר וזאת מכיוון שבדף הראשי יש מספר מוגבל של שרשורים שניתן להציג ואם פותחים הרבה שרשורים זה דוחף שרשורים קודמים לעמוד הבא ו"מעלים" אותם בארכיון.

Hikary

New member
שערוריה!!!

סתם נו..חופשי P: חולצה של קווין לנצח!!! D: אני הולך איתה לרוקעצמאות P: =]

למעלה