חולצה - עוד רעיון מה נרשום?
ז זלמן שוש New member 7/2/08 #3 קיבוץ-הבועה הירוקה ותשים במקום הבירה חומר לבן, בועות סבון וקופסת נובלס זרוקה על השולחן.
N Nipiy New member 7/2/08 #4 לפעמים אתה מבריק..אני אנסה קמח בתור חומר לבן אבל איפה נמצא נובלס?? חחח סתם
ב בשיא הטבעיות New member 7/2/08 #6 אני לא יודעת באיזה קיבוץ אתה חי אבל אצלנו שותים גולדסטאר ולא מכבי אנחנו אולי קמצנים אבל לא ערבים..
M MsUnderstood New member 8/2/08 #14 אבל כפרע,לשרשר נכון וזה.. אני יודעת שקשה לך לחשוב בתור ר"יניק אבל תנסה
M moranka New member 9/2/08 #21 דנה- אולי ובלי קשר לחולצות, להפוך את הלוגו הזה לתמונת פתיח של הפורום (במקום הפרה הזאת שם. שאמנם זכתה בתחרות אבל הלוגו הזה יותר טוב.)
דנה- אולי ובלי קשר לחולצות, להפוך את הלוגו הזה לתמונת פתיח של הפורום (במקום הפרה הזאת שם. שאמנם זכתה בתחרות אבל הלוגו הזה יותר טוב.)