חולצה לגיל 3

חולצה לגיל 3

שלום יש לי תאומים בת ובן בקרוב בני 3.....אני רוצה לכין להם חולצה. יש למישהו רעיון מה להדפיס? משהו בשיתוף עם הילדים... תודה!!

דוריק30

New member
לצייר ציור

ואותו להדפיס על החולצות שהם יבחרו תמונות שלהם ואותן להדפיס תמונה משפחתית מילים שהילדים אומרים- עם כל העיוותים שיוצאים להם משהו בכיוון? (ד"א אם את צריכה משיהו שידפיס לך על החולצות, אני יכולה להמליץ לך דרך המסרים)

תודה על הרעיונות הנפלאים אשתמש באחד מהם

קיבלתי רעיון נוסף מחברה. לצייר את כפות הידיים שלהם ושהם יציירו מסביב ולמטה לכתוב "אורי בן 3". נשמע נחמד נכון ?

להדפיס תמונה

ואז לכתוב עם טוש טקסטיל ברכות על החולצה- אפשר מה שכל אחד מאחל לעצמו ולשני, מה שההורים מאחלים... אפשר גם להכין כפתורים, צדפים, חרוזים וכו' ולתת להם להדביק בעצמם.

מייתחש

New member
ראיתי רעיון מאד יפה

שהדפיסו על החולצה מאחורה "יש לי היום יום הולדת" והילדים הלכו עם זה ברחוב ובאו אנשים ולחצו להם יד למזל טוב וזה היה ממש חמוד.

KarinDi

New member
עוד רעיונות

אפשר בצד אחד להדפיס ציור כמו שהציעו לך ובצד השני לכתוב משפט, כמו: פעם שלישית גלידה, נסיכה/נסיך מי אוהב אותך יותר ממני? אין חגיגה בלי עוגה מתוק כמו סוכריה כבר אמרת לך מזל טוב?

אהבתי את הרעיון עם המפשטים מאחורה.

תודה..נראה לי שאני בחזית ידפיס את כפות הידיים שלהם כשהם מציירים על זה ומאחורה את אחד המשפטים שהצעת לי. תודה!

למעלה