חולמת על הפורום... H-(

חולמת על הפורום... H-(

וואו זה היה חלום כלכך יפה.. אני אוהבת לשיר.. עליתי לבמה והתחלתי לשיר סולו.. מתברר שישנן עוד סולניות בפורום הן הצטרפו שרנו ``המיסטיקנים הסינים``... אני, עינתי ותגל... לבשנו כולנו שמלות נוצצות עם שסע נדיב... בקהל ישבו ניב שהייתה עם מסיכה חזירע בשולחן עם ילדים (אין לי מושג למה...) שמעתי את תרנגולת צועקת כי הגישו לה עוף בצלחת.. בסוף איכשהו התברר שזאת הייתה חתונה... מאיה נכנסה בשמלת כלה מדהימה ממש יפיופה אמיתית...הסתכלתי על ניב וראיתי אותה בוכה מרוב אושר.. אנחנוט נעלמנו מהבמה, ואז בא דודו טופז עם צוות טלויזיה כלנו השווצנו במאיה היפה.. ואז עינת התחילה לבכות כולם שאלו אותה מה קרה והיא אמרה שחתונות מרגשות אותה ושהיא רוצה להיתחתן.. עינת רוצה- עינת מקבלת... היא התחתנה עם הקופאי בסופר פראם... אח``כ מאיה יצאה לירח דבש ואני הלכתי איתה אחרי דקות חזרנו כי לא רצו להכניס אותנו למטוס... אז תגל לקחה אותנו בסירת מנוע שלה... היה המשך.. אבל אני לא זוכרת אותו... אוף! אבל זה היה כלכך מצחיק. אוהבת, אני. (המוווווווווווווטציה)

תרנגולת

New member
אבל רק בספטמבר..

אנחנו יכולים לחגוג לתגל יומולדת בהזדמנות... ועד אז אני מבטיחה להיות רזה!.. לפני שאני רזה, אני לא באה. :) (והרי כולכם באים בגללי, לא?)

תרנגולת

New member
אז אחלה..

אבל אם אני אהיה שמנה. אז אני אשלח מכתב התנצלות. אבל אני לא אהיה שמנה.. ירדתי קילו, השבוע עוד קילו, ועוד קילו, ועוד ועודועודועודועודועודועודועודועודועוד.. ואז אני אהיה רזה באמת.

נישמע נהדר...

אולי תגלי לי עם מי אני מתחתנת? ואל תצפי ליפיופה....לא מטפסים גבוה מידיי מעל הפופיק. אוהבת אותך ותמשיכי לחלום...בשביל כולנו.

מייק 48

New member
מאיונת אהובה - נפתרה התעלומה...

מאיונת חמודה ואהובה שלי, עדנה פתרה לך את הדילמה ושלחה אותך היישר לזרועותיו החסונות של טאי - מנהל פורום וידויים... הוא בסדר בשבילך, חומד ? או לחפש ולמצוא לך נסיך אחר ? כל מה שתבקשי מתוקה !!! בשבילך - גם החצי השני של המלכות !!! בשבילך - אתן גם את הלב כולו !!! משתגע מאהבה אליך (שטאי לא ישמע...) מתגעגע... מצפה בקוצר רוח... שלך מעתה ועד עולם !!! מייק

חזירע

New member
מתוקה...הצחקת אותי לאללה....

תגידי...למה אני עם הילדים????? קרעת אותי מצחוק עדנוש.... וכן, מסכימה עם עקרביתוש...צריך כבר להיפגש.... אוהבת אותך יעלוש.... שלך, חזירע :cool:

מייק 48

New member
אחלה חלום חומד - מה איתי ??? B-(

עדנה מתוקה, איזה חלום מתוק ואיזו חגיגה, הא ?? איזה כייף לבנות שאת כל כך אוהבת אותן עד שאת חולמת עליהן (גם תופרת להן תפקיד בסרט...) בלילה !!! אחלה, עדנה, המשיכי כך (אגב, איפה אני בחלום ? טוב, נסלח להפעם אך אבוי לך אם לא תתני לי תפקיד בסרט הבא !!!). אולי יום אחד החלום יהפוך למציאות וכולנו נגיע לחתונה ? אולי שלך ?? עינת מתחתנת עם הקופאי בסופר ?!? עאללק , ראית פעם קופאי בסופר ? ואם יש כבר קופאי - מי הולך לוקח ילדה שהיתה במקום בטוח ונותן אותה לאיזה קופאי שהיום עומד, מחר יושב ועוד שנתיים יקבל חנינה ? הלכת עם מאיה ולא רצו להכניס אתכן למטוס ?!? מה את מתפלאת ? שתיכן ישבתן בצד אחד של המטוס והוא כמעט התהפך הצידה !!! אז זרקו אתכן... חוץ מזה הטיס לא יכול להמריא כי קשורה לו מאחורי הזנב סירת המנוע של תגל... עדנה חומד, זה היה טוב (אפשר לקרקס את זה יותר אבל נשאיר משהו לפעם הבאה בקרוב) !!! המשיכי להביא לנו כאלה והמשיכי להיות טובה וגם להרגיש טוב !! המשך ערב אחלה וחלומות מתוקים גם הלילה. תודה חומד על ששיתפת אותנו בכייף.. נשיקה וחיבוק אוהב מייק

התעלומה!!!

שכחתי לגמריי.. מאיה מתחתנת עם טאי מנהל פורום וידויים... ואל תשאלו למה... כי אין לי מושג..

תרנגולת

New member
חחחחחחח :)

איזה חלום חמוווד.. אגב- לידע כללי, לפעם הבאה שתחלמי.. כפי שכתבתי, אני לא צועקת.. רק וירטואלית.. למעשה גם אם אני מדברת אנשים לא כ``כ שומעים אותי. אז תחלמי אותי שקטה בפעם הבאה, טוב? :) ושתהיה פעם באה!! ותצרפי את דודי, עופרי, מלאה ונעמה ויעל וגיתית (אוף, שכחת יותר מדי!!) לחלום הבא (אגב.. מי בקשר עם דודי?).. (גם אני רוצה להיות בשולחן עם הילדים) יאללה- אם לא תחלמי כמו שאמרתי, יש לך עסק עם האחות הראשונה!.

תרנגולת

New member
אה.. ואני לא מוכנה להיות היחידה

שנתקעת עם אוכל.. או שכולם אוכלים- או שאין אוכל.

למעלה