חולמת לרקוד

מתגלגלת

New member
חולמת לרקוד

שלום אנשים, פתאום מצאתי את הפורום הזה בזמן התגלגלות באינטרנט. יש לי כמה שאלות שאני אשמח אם יהיה למשהו תשובות : * עד איזה גיל אפשר להתחיל ללמוד ריקוד פלמנקו ? האם הלימודים בירושלים מיועדים גם למבוגרים (בת 26 )? * האם יש דרישות מוקדמות ללימודים ? זהו בנתיים תודה

flamenca

New member
ברוכה הבאה!!!

פלמנקו אפשר ללמוד בכל גיל - אין שום מגבלה!!!! לא צריכים שום דרישות קדם - לא צריך אפילו רקע במחול )למרות שזה יכול להוות יתרון מסויים(. מעבר לזה, בקשר ללימודים בירושלים - אני מודה שאני לא מתמצאת באיזור הזה, אז עצתי אליך היא שתפני לאנשים השונים בפורום שהם כן מהאיזור.

La Vela

New member
לא חשוב הגיל העיקר התרגיל

אפשר להתחיל בכל גיל אין שום בעיה ואין שום דרישות למעט הצורך בנעליים מתאימות. אם תעברי על הודעות קודמות, תראי שבירושליים פועל מרכז דואנדה שבו עוברים שלושה מורים במקביל וזה נראה מדליק. בטוח שבינהם תמצאי משהו מתאים. בהצלחה!!

מתגלגלת

New member
תודה ../images/Emo13.gif

בהחלט דפדפתי קצת בדפי הפורום וראיתי את התגלגלות הארועים בירושלים, אני אצור קשר עם ביה"ס שם, מקווה שאוכל להתחיל בקוב..........

קורס קיץ למתחילות בדואנדה ירושלים

אם בא לך ממש להתחיל מיד יש קורס קיץ למתחילות בסטודיו דואנדה בירושלים המורה מיכאלה הררי. שהיא מעולה!! לדעתי לא צריך רקע קודם. אם בא לך תפני אלי אני אתן לך את הטלפון שלה אל ניניו.

ariana b

New member
גם אני מתעניינת

שלום, אל ניניו, האם תוכל לשלוח גם לי את מספר הטלפון? רציתי גם לשאול אם אתה יודע על חוגים למחול מודרני בירושלים. הכרחי שהמורים יהיו נחמדים. תודה!

liran the 1

New member
מודרני

יש חוגים של ורטיגו (ליד ז'ראר בכר) שאפשר לקנות כרטיסיה וללכת מתי שיוצא, אבל אני לא יודעת איך המורים שם. (אני מאמינה שהם טובים) ונראה לי שיש גם בבית הנוער ובמחולה, אבל צריך לברר איתם בדיוק מה יש להם להציע.
לירן.

ariana b

New member
../images/Emo51.gif

לירן, תודה על המידע. אני אנסה בוורטיגו. האם את מכירה אנשים שלומדים שם?

liran the 1

New member
מכירה מישהי שרוקדת שם.

כן, אני מכירה מישהי והיא מאוד נהנית שם. אני יודעת שהיא הולכת בד"כ בימי חמישי בערב.

מתגלגלת

New member
מצאתי את הטל'........../images/Emo9.gif

ואפילו התקשרתי, הקורס בקיץ מיועד לאנשים בעלי רקע במחול אבל מספטמבר נפתחת שנת לימודים חדשה שכולי תקווה שאהיה חלק ממנה. תודה על הסיוע

למעלה