חולמת להיות שחקנית

חולמת להיות שחקנית

יש לי חלום גדול, ענקי אני בטוחה שזה חלום של כל צעיר בישראל אני חולת במה וחולת מיקרופון אם מישהו חושב שיש לו אפשרות להגשים לי את החלום שיכתוב לי הודעת תודה ומקווה שתעזרו

actress

New member
ברוכה הבאה ו... ../images/Emo140.gif

"הכל גלום בנו- המחשבות, החיים, החלומות שלנו- מתגשמים. כל נה שנבחר להיות - נהיה אנו בלתי מוגבלים, כמו היקום האין סופי" (שאד הלמשטטר) "אין חלומות בלתי אפשריים ישנה רק הראייה המוגבלת שלנו לגבי מה שאפשרי" (בת´ מנדי קוני)

וואוו איזה יופי של ציטוטים

לקרוא ולהפנים.

זה ממש נכון

אבל לא הופך את הדברים לתהליך מידי לעולם לא נהיה משוחררים מהתהליך לעשות את הדרך, את התהליך יותר אפשרי לעשות ביחד, אולי הפורום הזה זה סוג של ביחד ? מה דעתכם? שחקנית, בואי נדבר על זה קצת הא ?

actress

New member
כמו שנאמר כולם בשביל 1 ו...

1 בשביל כולם. בכיף אפשר לדבר על זה ויש מלא ציטטות של תאטרון שקשורות. "כל העולם במה ואנחנו השחקנים" זה רק חלק קטן ראיתי שבעקבות חביתוש שהיא ציטטה משפט שערן פשוט כל היום מתלהב ממנו באמת אולי כדאי לפתח את זה פה אז אורי מה דעתך על מה שחביתו´ש ציטטה?

לא הבנתן אותי...

התכוונתי שאני חולמת לשחק ואם יש למישהו אפשרות למלא לי את המשאלה זה יהייה טוב... לשחק בסרט בטלנובלה... במה שבא...

מה עם תיאטרון???

סרט, טלנובלה.... משחק במקור הוא בתיאטרון. אז את רוצה לשחק בטלויזיה? מה את עושה בנידון? את לומדת?

dalitush

New member
אני חושבת שיש כאן אי הבנה...

אנחנו פורום אומנויות הבמה במה=תאטרון... ז"א זה לא שאנחנו לא לוקחים בחשבון טלוויזיה אבל אנחנו כאן יותר לדבר על תאטרון כי זהו מקורו של המשחק איך אנחנו נסדר לך תפקיד? אנחנו לא מלהקים לסדרות.. טעית במקום אני חוששת אבל אני מקווה שאת עדיין מעונינת להצטרף לפורום ולדבר איתנו והלעות דיונים אם את מעונינת לא רציתי לפגוע פשוט אני חוששת שיש כאן אי הבנה.. יום שמח ושקט לכולם

yaniv002

New member
אומניות הבמה זה משחק

וזה כולל הכל
: סדרות בטלוויזיה,הצגות בתיארטון,סרטים... וכל מה שמשחקים בו ממש. לא "המגנט","החדר של חני",או משהו כזה !

למעלה