חולם מתחיל

D.G OD

New member
חולם מתחיל

ערב טוב, לפני כחצי שנה נתקלתי בנושא החלומות הצלולים, ניסיתי לפתח יומן, כדי שאוכל לזכור חלומות, לצערי זה הפריע לשינה שלי והייתי עייף במשך היום למוחרת, זה לא היה נעים לכן הפסקתי. אני מסוקרן, וכל הנושא מעניין אותי.. אז מה ההצעה שלכם בשבילי, שאוכל לחוות חלום צלול, בלי להפסיק את השינה כל כמה זמן.. מחכה בכליון עיניים לחלום הצלול הראשון
.. I want to be D.GOD also in my Dreams,

Variety

New member
ברוך הבא לפורום!

ברוך הבא לפורום! איך היומן הפריע לך לחלומות? פשוט לפני השינה מבקשים בלב שכשקמים - תזכור את החלומות שלך, ובבוקר, פשוט תרשום אותם. Variety-

אודין

New member
הטלת ספק במציאות

פשוט כל פעם שאת נזכרת במשהו שקשור לחלומות תעשי הטלת ספק במציאות. זה קצת דומה לבדיקת מציאות, אבל במקום לבדוק את הסביבה את בודקת את עצמך ואת המחשבה שלך, מה שגם ייתן לך בחלומות רמת צלילות גבוהה. זה עוזר- אני משתמשת בשיטה 3 ימים אחרי בערך חודש של בדיקות מציאות וווילדים אבל רק צלול אחד וכבר היו לי 2 צלולים באותו הלילה.

D.G OD

New member
קודם כל בן אנוכי, שנית

אנסה את ההצעה שלך.. לגבי השאלה: היומן לא מפריע לי לחלומות, אלא לשינה עצמה, אני מתעורר עייף כפליים, השינה לא רציפה (נסיתי שיטה שפרטתי עליה בהודעה הקודמת) וזה הפריע לי במהלך היום, ולי יש בעיה, בייחוד כי יש לי מלא מבחנים ועבודות כל הזמן

D.G OD

New member
אז ככה:

אני בחרתי בשיטה של להתעורר (עם שעון) כל כמה שעות, ואז יש סיכויים הרבה יותר גבוהים לזכור את החלום.. לכן השינה לא הייתה רצופה ולא הצלחתי לישון כמו שצריך, כמו כשיש לילה עם סיוטים אז מתעוררים כל כמה זמן, ואי אפשר לישון כמו שצריך, ולכן בימים לאחר מכן היה לי קשה מאוד לתפקד..

דנה^^

New member
אז במקום להתעורר כמה פעמים באמצע

הלילה נסה לכוון את השעון נגיד לחצי שעה בבוקר לפני שאתה קם בדרך כלל. זה ייתן יותר סיכויים לזכור את החלום שבדיוק חלמת, ולא נורא אם אתה לא זוכר הרבה חלומות בהתחלה.. אני למשך תקופה ארוכה לא זכרתי חלומות ואז הצלחתי לזכור כבר כמה חלומות כל לילה. יכול להיות שגם פעולות שגרתיות שתעשה ותנועות מסויימות פתאום יזכירו לך חלקים מהחלום, זה גם משהו..

D.G OD

New member
לקום כל יום בחמש וחצי?!

גם ככה אני בקושי מצליח להחזיק מעמד ער בעשר בלילה.. ודווקא בשעות המאוחרות של הלילה אני יכול לדבר עם חברים שלי.. צר לי שאני יכול להיות נשמע "אנטי", למזלי, כנראה בגלל שחזרתי לנושא החלומות, אז אני זוכר חלום אחד (חלקים קטנים מאוד) בכל לילה, זה בלילות האחרונים, אני מקווה שזה ישתפר ללא צורך בהתעוררות באמצע הלילה.. אני מודה מאוד על העזרה של כולכם, באמת..

למעלה