חולם חדש מצטרף...

armydreamer

New member
חולם חדש מצטרף...

היי, לפני שאני מתחיל לכתוב חשוב לי להדגיש שרק היום שמעתי על הדבר שנקרא חלומות צלולים (כתבה מהעיתון), ומה שקראתי שם מאד הזכיר לי תקרית שארעה לי בחלום לפני כמה ימים ועוד חלום ישן יותר, וכמובן שגם די הלהיב אותי באפשרויות הגלומות... שני נתונים שאני חושב שרלוונטיים לפני שאני מתאר את החלום שלי (יכול להיות שזה יישמע לכם כהלצה, אבל אני כותב ברצינות גמורה): 1. אני באופן אישי מאד אוהב לקיים יחסי מין ובדר"כ מי שקובע את תדירות האקטים זו חברתי ולא אני :) 2. בחודשיים האחרונים (אולי יותר) לא קיימתי יחסי מין כלל. וכעת לחלום. אני לא זוכר יותר מדי פרטים. אני רק זוכר שהייתי בסיטואציה בה נוכחים אני ועוד מישהי שזרה לי (ללא פנים), ללא בגדים בחדר שינה, והכוונה הכללית/התחושה הייתה שאנו עומדים לקיים יחסי מין. אני זוכר שניסינו להתחיל והייתה לי בעיית "אין אונות" (לא עמד). עד שלב זה החלום היה רגיל ללא ארוע חריג. אבל מה שקרה מכאן ואילך הרגיש לי בחלום שאני זה שמחליט ואני זה שמנתב את העניינים לכיוון שאני רוצה. ואכן, אני זוכר שחשבתי לעצמי בחלום שכבר הרבה זמן לא קיימתי יחסי מין ושזה ממש מבאס לא לקיים גם עכשיו, וכשהחלטתי שאני רוצה לקיים יחסי מין בכל זאת, פשוט הצלחתי, הכל היה פתאום בסדר וזה הרגיש ממש אמיתי. בשלב מסויים של האקט, ה"אין פנים" של הבחורה איתה הייתי הפכו לפנים של חברתי - והארוע הזה לדעתי לא נשלט על ידי אלא פשוט קרה מעצמו - אולי מאשמת ה"בגידה" שהייתי אמור לחוש באותו רגע. היה לי חלום נוסף לפני שבועיים בערך, ואני באמת לא זוכר מה היה בו, אני רק זוכר שבפרק הזמן שלפני ההתעוררות הייתי שרוי במין מצב שבין ערות לשינה ואני זוכר שהצלחתי לפרק זמן של שניות ממש להחליט על מה בא לי לחלום ובאמת לחלום עליו קצת. השאלה שלי היא האם המקרים שתיארתי הם מה שקרוי "חלומות צלולים"? ובכל מקרה, הייתי שמח להעמיק את ידיעותיי בנושא ואולי אף להצליח לשלוט בחלומות באופן מוחלט יותר, כך שאשמח אם תפנו אותי למאמרים/כתבות רלוונטיים ופרקטיים בנושא. קראתי כאן קצת בפורום על משהו שנקרא wild וmild - איפה קיים פירוט על מושגים אלה? אני מודה לכם מראש על זמנכם ושוב מדגיש ששאלתי היא רצינית לגמרי.

Roy1232

New member
כדאי שתקרא באתר של אלון, לינק בצד שמאל

מומלץ גם שתקרא את הFAQ שהכנתי היום ואת זה שבטאגליינס (אם עדיין קיים שם) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=27&msgid=107200681 לגבי השאלה - הראשון לא, השני אולי... הדרך היחידה לקבוע זה שתשאל את עצמך אם היית מודע לכך שזה חלום, זה הכל. אם כן אז צלול, אחרת לא.

silverhawk

New member
שלום שלום

ברוך הבא לפורום.
ובכן, כפי שRoy1232 ציין, חלום צלול מוגדר כחלום בו אתה מודע לעובדה שאתה חולם. אם קבלת מודעות שכזו התרחשה באחד המקרים - זה היה חלום צלול. עם זאת, ע"פ הפרטים שתיארת לא נראה כי זה המקרה כאן. בלי קשר, הפרטים בחלום הראשון חושפים די בבירור כמה פרטים על המתרחש בתת המודע שלך ועל רגשותיך לחברתך. אולם זה אינו המקום להכנס אליהם.
בכל מקרה, אתה מוזמן ללמוד יותר על הנושא באתרו של אלון ברמן (קישור בצד הפורום), בשאלות הנפוצות ובמאמרי הפורום ואנו נשמח לסייע לך בכל שאלה.

למעלה