חולי סוכרת

חולי סוכרת

היי, אני תלמידה שנה א' לרפלקסולוגיה,לקראת סיום השנה. אמי חולת סוכרת ואני מאוד הייתי רוצה לטפל(לתרגל) בה. על מה צריך לשים דגש ובעיקר ממה צריך להזהר. היא מקבלת אינסולין ממזרק שמותקן באופן קבוע על גופה, כך שבכל פעם שהיא זקוקה לאינסולין, החומר מוזרק אל בטנה מבלי להפריע לה במהלך היום. אשמח לקבל עזרה בנושא...

csh018

New member
ברוכה הבאה המקורית leila הטיפול

במקרה שלך צריך לעשות בזהירות רבה מפני שהמיכשור דואג באופן אוטומטי לאיזון מה כן? אני אישית הייתי עושה יחד איתה פעילות ספורטיבית בהתאם ליכולתה ( זמן איכות אימא בת). ברפלקסולוגיה היתי מחזק את כל האיברים שסכרת עלולה לפגוע בהם. עיניים, לב, כבד, כליות, כלי דם ( ניקוז והובלה). כל הקשור לעידוד המטבוליזים כמו תריס בזהירות, מע' עכול כולה, ומע' השתן. אפשר להוסיף מע' הורמונלית אך בזהירות מפני שלגבי הסוכר היא מאוזנת. הלבלב במקרה שלה כנראה כבר לא מתפקד אך אנו כמטפלים לא מוותרים ונקדיש לו כאיבר מרכזי בכל הטיפול. בחלק ההוליסטי הייתי מחבר אותה כמה שיותר לארועים משמחים ועושה לה צום חדשות. תחפשי דרך לעודד לה את ה
כפול 2. רפואה שלימה לאימא ולך בהצלחה בטיפולים ובלימודים שלומי

../images/Emo51.gif

זה מאוד עוזר... אני מנסה לעודד אותה לעסוק בספורט כלשהיא... לא תמיד מצליח... בכל מקרה, ממש עזרת... תודה מכל ה-
ליילה

יפיופי

New member
שלומי כתב את הדברים החשובים

האם אמא מאוזנת עם המשאבה? האם יש סיבוכים הנובעים מהסכרת? הדבר הטוב ביותר לסכרתי זה טיפול רפלקסולוגיה בעיקר אם יש סיבוכי נוירופתיה, כאבי רגליים דופק חלש, הטיפול מעניק הקלה ,הטבה ושיפור ניכר. בריאות שלמה והצלחה

avorly

New member
leila המקורית, ברוכה הבאה

בצל פורומינו. קודם כל- ברכות לסיום השנה הראשונה, ובהצלחה בדרכך. לגבי סכרת, רציתי להוסיף- לפי מה שאני זוכרת קשורה גם לאיבוד הנאות החיים, צער עמוק, חוסר אהבה (לבלב = love love). האם משהו ממה שאמרתי מדליק איזשהו ניצוץ להבנה אחרת

לשמחתי

אמי היא אשה מאוד שמחה, מאוד לבבית... הורי מטיילים בכל העולם. המחלה לא פגעה בשמחת החיים או בדרך החיים... במקרה שלה, המחלה היא תורשתית...

למעלה