חולי נפש!!!

יש מצב

אבל אני עדיין לא מוניתי רשמית לתפקיד "אלוהיי הטלנובלות" או לחלופין "מנכ"ל הוט" אז את יודעת....
רותם עזבי אותך... תראי האלופה... זה גם בסדר... מה לראות את יהודה לוי תופס מעצמו כשאין לו ממה. את ליאן עם השפכטלים ואת דריה המסכנה הולכת בדרך הדבילית שדרור מנתב לה להיות כמו טלי. את קייזרמן אממממ סליחה דובי (פשוט הם בכלל לא אותה דמות
) מקרטע שם. ובכלל זה ממש מהנה לראות סדרה ששום דבר לא זז בה. המזל שלהם שלפחות הבמאי שם נסגד, אז הוא מוציא מהאין טיפה יש אבל מה זה הכי הכי!!!

../images/Emo80.gifהאלופה זה סיוט!../images/Emo122.gif

ובעצם יש לי את כל הפרקים בקלטות. אבל עד שסופסוף יהיה לי ויאודי לא יהיה טב"ע?? זה כבר לא פר

mary17

New member
אמרו שיש מצב שחזירו את זה בעוד

______ (השלם את החסר) אני אופטימית זה טוב ככה יהיה לנו זמן להתגעגע וכשיעלו את זה יהיו כל כך הרבה הזמנות שהם בכלל לא יעזו לחשוב על להוריד את התוכנית שוב או לחלופין נקים מצבר של קלטות טב"ע ולא נהיה תלוים ב VOD

mary17

New member
..........

יש אפשרות שהיא תחזור לשם בעתיד או בשיבוץ של שידורים חוזרים וכו'... וזה לא אני אמרתי

חחחחחחחחחחח

עוד ארבע שנים אתם רואים את זה מוקרן בערוץ הוט בידור כמו לגעת באושר וכולם צוחקים על איך היו נראים פעם אנשים... בסדר עד אז זה כבר ישכח שיהיה את הקטעים הטובים ביותר יש לי מתועדים וזה מה שחשוב

למה בעוד 4 שנים?../images/Emo80.gif

אולי נבקש את זה עכשיו!! ואז נחסוך את הצחוקים המיותרים...ונתרכז רק בטלי=]] טלי

למעלה