"חולי" ג'נסיס

jerur1

New member
נצל"ש - ירד שפרטון - תודה אורי

ניצול השירשור - אמנם לקח את הזמן שלו, אבל סוף סוף ירד הDVD של הופעת ג'נסיס בשפרטון - נצרב ונצפה במכשיר ה-DVD הביתי... תודה אורי. אני אשאיר את זה זמין בזמן הקרוב. אם יש מישהו שאין באפשרותו להוריד את הDVD וממש רוצה אותו - אפשר ליצור קשר.

jerur1

New member
DVD סבבה ממש

כלומר - קח בחשבון זה במקור הוסרט בתחילת שנות ה70, במסרטת 16ממ - כלומר זום לתוך התמונה לא נותן תובנות חדשות. העסק הוקרן במרתון ג'נסיס בסינמטק וגם אז על מסך ענק זה היה ממש כיף. אפילו יותר מאשר בבית :) הסאונד גם מפתיע לטובה, ובכלל זה עושה טוב. אחחחח - אם רק הייתי יכול לראות אותם לייב ככה בגדולתם... בכל אופן, חפש בפורום על הDVD הזה ליותר פרטים :)

jbloo

New member
זה בוטלג איום ונורא

בתקופה שעוד הייתי אוסף את הזבל הזה התוודעתי לזוועה, נראה לי שהבוטלג הזה הוא אחת מהסיבות שהפסקתי לאסוף

jbloo

New member
אם ככה אז עוד טיפ בשבילך-

אף פעם על תשלם על בוטלג, מקסימום מחיר של מדיה ריקה. (אלא אם כן זה בוטלג על ויניל, ואז יכול להיות שזו תהיה השקעה לעתיד
) כמעט תמיד האיכות שלהם מאכזבת, (ובמקרה של הבוטלג הזה- רוב החומר הטוב מתוכו יצא בקופסה הרשמית, ושאר החומר נשמע בכלל מפוברק ולא מהמקורות שהם מציינים), ותמיד האמן לא מקבל גרוש, אז למה לשלם סתם לגנבים?

מורנא007

New member
כן, צודק

נזכרתי שקניתי פעם בגידי יון בוטלג של פינק פלויד עם בארט על גבי דיסק. זה נשמע רע למדי אבל היה זול.

למעלה